2777
2789
حالا اگه درست بود برام اون موقع بنویس خودم پسمام می‌ریزه از رو قیافه ادماام عجیب میزنم توخال تموم پن ...

چشم حتما خبر میدم و مرسی که حدس زدی عزیزم❤️

خیلی خوبه ها، منم دوس داشتم اینجوری بودم، فک کنم گناه نمیکنی زیاد که چشمت بازه، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا در مورد درس و تحصیل و اینکه زود ازدواج میکنن یا دیر با غریبه یا آشنا

باغریبه ازدواج میکنن یکیشون درسش خیلی بهتر موفق تره توتحصیل اما زندگیاشون خوبه درکل 

https://daigo.ir/secret/71036938297

الان من هرحدسی بزنم خب میگی ن ناراحتم😂

عه تویی🤭🤭😂😂😂

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

اره بخدا😅😅😅

راجب من چی حس میکنی؟

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

اره بخدا😅😅😅

😁😂😂

سریع راه خوشحال شدن برا خودم باز کردم😂🤭 اینکه حست رو به ف ال نیک گرفتم و برعکس بهش نگاه کردم 😁😂

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.