2777
2789
عنوان

همسرم يه دوست ناباب داره كه...

2340 بازدید | 53 پست

بچها

مرسي كه ميخونين❤️

دوستان همسرم ادم بسيار خوبيه و من عاشقشم اما يكي از چيزايي كه اصلا راضي نيستم وجود يكي از دوستاشه😖

البته همكارشم هست و خيلي به همسرم كمك ميكنه اما بزرگترين و فاحش ترين عيبش اينكه زن باز و دختر بازه😭

خيلي راحت خيييلييبي راحت به زن متاهل شماره ميده و طرفشم قبول ميكنه😤باور كنين حس ميكنم مهره مار داره 😑

به همسرم بارها گفتم از اين شخص خوشم نمياد بخاطر روابطش(صد البته كه به من مرتبط نيست اما دوستشه و ممكنه روش تاثير بزاره)و همسرم خيلي ريلكس گف...👇🏼

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دوست من مرده و به هيچ كسي متعهد نيست امااون خانومايي كه با وجود تاهل و تعهدي كه دارن با دوستم رابطه برقرار ميكنن مقصرن😖ومن عملا نتونستم چيزي بگم😭

همسرمن چندتا داره

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

مجرده دوستش؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

به شوهرت بگو من موافق این دوستیها نیستم همونطور که برای خودمم نمیپسندم با زن  هوسران دوستی کنم انشالا که روابطشونو به همون کار محدود کنن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

تازه جالبيش اينجاست اين اقا با يه خانوم دوست ميشن(متاهل)بعد با دختر خاله و دختر دايي اون خانومم دوست ميشن😑😑😑بعد كه ماشينشو عوض ميكنه اين خانوما ميان بهم پز بدن متوجه ميشم كه اين اقا با هرسه تا دوست شده و جنگ راه ميوفته