2777
2789
عنوان

تاثیرات نماز خواندن روی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از عمق وجودت باخلوص وافعا بخونی اره ادم نماز گزار دنبال خیلی اشتباهات نمیره و چون از خدا میخای هدایت بشی تو همه اموری هم کمکت میکنه و به اون حد اعلای خودت میرسی 

نماز آدم وکامل میکنه به اون کمال و غایتی که باید تو این دنیا برسی میرسونتت...  

تو امتحان های خدا هم از صبر و نماز باید کمک بگیری  میبینی قشنگ چ

قدر کنارته و هواتو داره

منو دور کرد والا من روزه میگیرم نماز میخونم امروز شیطون میخواست گولم بزنع شراب بخورم پریود شدم روزه نبودم

که نخوردم

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

یا ابولفضللل توروخدا دیگه این چرندیاتو مد نکنید

نماز خوندن ب زبون مادریت چرنده؟؟ نکنه زبون مادریت فارسی نیست؟ 🤔

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

فکر کنم امام صادق یه حدیث داره که میگه نماز صحیح اونی هس که هر روز از گناهات کم کنی هر روز پاک ترشی ادمی که نماز می خونه سر نماز کمتر گناه میکنه البته اگه فقط عاد نشه براش حکم مقدسی داشته باشه وگرنه در همه موارد نه به نظرم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آدم باید موقع نماز خوندن و قرآن خوندن با دل و جونش با همه وجودش بخونه 

اگه از سر وطیفه و تکلیف باشه هیچ اثری نداره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من روزی که 17رکعت نمازمو خدا توفیق داده باشه وخونده باشم تا شب حالم خوبه ورفتار وکردار وگفتارم رو خیلی مراقبت میکنم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من از وقتی میخونم زندگیم از این رو به اون رو شده مخصوصا نماز شب 

خدایا هزار بار شکرت میکنم که مشکلاتم حل شد ارامش الانم فقط از خداست و نماز 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست