2777
2789
عنوان

تاثیرات نماز خواندن روی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز واقعی حقیقتا آدمو از فحشا و منکر نگه میداره اینو خودم با پوست و گوشتم درک کردم و معجزشو دیدم به شرط اینکه نماز واقعی باشه چون خدا تو قرآن بعضی از نمازگزارارو تهدید کرده و فرموده فویل للمصلین الذین .... یعنی وای بر نماز گزارن کسانی که از نمازغافلن  و ریا میکننو..

چه جالب منم امشب همین تاپیکو زدمهمین امشب شروع کردم نمازو

منم دارم تحقیق میکنم راجب اسلام ، خیلی کم پیش میاد بخونم ولی میخوام شروع کنم انشاالله.

نظر شخصی خودم راجب نماز اینه که بشدت باعث تقویت اراده میشه و از تنبلی آدمو دور می‌کنه ، چون واقعاً همت میخواد انجام این مسئولیت پنج مرتبه در روز.

نماز خوندن ب زبون مادریت چرنده؟؟ نکنه زبون مادریت فارسی نیست؟ 🤔

زبون مادری وغیر مادریش مهم نیست

مهم اینه این نمازی که میخونی کی دستور داده بخونی وچطور باید بخونی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چه ربطی داره به زبون مادری ؟؟؟توروخدا قیمه هارو نریزید تو ماست

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

اوووف نماز شب که اصلا دیگه هیچی برات مهم نیست نه ناراحتی به دل میگیری نه غم دنیا رو داری اصلا مثل اینه نصف شب ادم قرص مسکن روح و اعصاب میزنه قشنگ بعد یه مدت از صبحش همه در نظرت که مثل قیبل خودتو میکشتی براشون نیست بهترین درمان واس اونایی که شوهراشون طلاقشون داده یا یه شخص بی معرفت توزندگیشونه هزاااار تا فایده دیگه هم داره 

درسته ولی با وجود نماز خواندن هم امکان خطا زیاده من خودمو میگم حتی از یه چیزایی توبه کردم ولی باز بر ...

منم گاهی پیش میاد گناه میکنم در حد یه غیبت ساده ولی قبلا برام مهم نبود که غیبت کنم یا نه الان یه غیبت ساده هم شیطون گولم بزنه کلییی خودمو بعدش سرزنش میکنم که چرا فلان حرفو زدم

باورت میشه دیگه حتی مواظب کامنتام تو نی نی سایت هم هستم که نکنه یوقت به راهنمایی اشتباه کنم یا قضاوت کنم کسیو

اوووف نماز شب که اصلا دیگه هیچی برات مهم نیست نه ناراحتی به دل میگیری نه غم دنیا رو داری اصلا مثل ای ...

من واقعا عاشق نماز شبم:)

البته یازده رکعتو کامل نمیخونم دو رکت شفع و یه رکت وترو مبخونم ولی همون چنان ارومم میکنه که خودمم میمونم این ارامش از کجا میاد

عزیزم شما ک وقت میزاری نماز میخونی خدارو عبادت میکنی پس درست بخون همونطور ک خدا گفته بخون معنی و تفسیر ایات نماز باهم فرق دارن و اصلش همون عربیشه حتی باتلفظ صحیح 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فقط قنوت رو میشه فارسی خوند،🤔شما همه نماز رو فارسی میخونید؟

سوره هایی ک در نماز میخونی و معنیشو میگی همونطور ک قرآن و با معنی میخونی نماز هم همینجوری تازه میفهمی چی داری ب خدا میگی

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

میشه بادل پاکت برام دعا‌کنی😢🙏

اره عزیزدل حتما

من همیشه سر نمازام و سر افطار سر قنوتم کاربرای نی نی سایتو دعا میکنم همیشه همتون تو ذهنم هستین ان شاالله که قابل باشم شمارو ویژه دعا میکنم امشب🥲

زبون مادری وغیر مادریش مهم نیستمهم اینه این نمازی که میخونی کی دستور داده بخونی وچطور باید بخونی

کجا و کی دستور داده عربی خونده بشه؟؟ تویی ک ادعا داری نشده قرآن و با معنی بخونی ک اصلا بفهمی چی توش نوشته‌؟؟ یا فقط از بچگی چیزی ک بت گفتن و انجام دادی ک فقط رفع تکلیف کنی 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..