من ب ایودی حساسیت دارم همینطوری خونریزی پریودم خیییییلی زیاده و با قرص باید کنترل کنم دکتر گفت بهت توصیه نمیکنم گفت راه دیگه پیش بگیر مث امپول بنظرتون امپول عوارض نداره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آیودیت مسی بود؟ معمولا مدل مسی باعث حساسیت میشهدوست من عوض کرد هورمونی گذاشت خیلی راضیه
اصلا برام نذاشت ...خودم مشکل هورمونی کلا دارم پریودامم از همون اول شدید بود شک ب فیبروم و ....ایناهم داشتن ولی دکترم میگه ارثیه متأسفانه برای همین گفت با ایودی شدیدتر هم میشه و گفت توصیه نمیکنم
اصلا برام نذاشت ...خودم مشکل هورمونی کلا دارم پریودامم از همون اول شدید بود شک ب فیبروم و ....ایناهم ...
عه ولی مدل هورمونیش حتی برای بهبود علائم تنبلی و
اندومتریوز و کاهش کیست مفیدم هست
بازم دربارش تحقیق کن و از یه دکتر دیگه هم بپرس
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
طبیعی جلوگیری کن من چهار ساله طبیعی جلوگیری میکنم کاملا موفق موفقم😂
طبیعی ریسکش خیلی بالاست و اصلا جلوگیری
محسوب نمیشه. پیشنهاد ندین🤦🏻♀️