2777
2789
عنوان

راه جلوگیری از بارداری بجز ایودی

219 بازدید | 22 پست

من ب ایودی حساسیت دارم همینطوری خونریزی پریودم خیییییلی زیاده و با قرص باید کنترل کنم دکتر گفت بهت توصیه نمیکنم گفت راه دیگه پیش بگیر مث امپول بنظرتون امپول عوارض نداره

آیودیت مسی بود؟ معمولا مدل مسی باعث حساسیت میشه

دوست من عوض کرد هورمونی گذاشت خیلی راضیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیودیت مسی بود؟ معمولا مدل مسی باعث حساسیت میشهدوست من عوض کرد هورمونی گذاشت خیلی راضیه

اصلا برام نذاشت ...خودم مشکل هورمونی کلا دارم پریودامم از همون اول شدید بود شک ب فیبروم و ....ایناهم داشتن ولی دکترم میگه ارثیه متأسفانه برای همین گفت با ایودی شدیدتر هم میشه و گفت توصیه نمیکنم

اصلا برام نذاشت ...خودم مشکل هورمونی کلا دارم پریودامم از همون اول شدید بود شک ب فیبروم و ....ایناهم ...

عه ولی مدل هورمونیش حتی برای بهبود علائم تنبلی و

اندومتریوز و کاهش کیست مفیدم هست

بازم دربارش تحقیق کن و از یه دکتر دیگه هم بپرس 

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

طبیعی جلوگیری کن من چهار ساله طبیعی جلوگیری میکنم کاملا موفق موفقم😂

طبیعی ریسکش خیلی بالاست و اصلا جلوگیری

محسوب نمیشه. پیشنهاد ندین🤦🏻‍♀️

من بعد ده سال با این روش حامله شدم، پس زیاد روش حساب باز نکنید 😉

اخه من هروقت احساس خطر بکنم درجا اورژانسی میخورم 

شما چطور حامله شدی؟اورژانسی خوردی یا ندانستی به فنا رفتی؟؟؟؟

من شوهرم نمیزاره قرص بخورم میگه مریض میشی میگه خودم مواظبم

حتی به قرصا هم اطمینانی نیست

بهترینش همون کاندوم یا آیودی در کنار طبیعی