2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زودی تو این چند ماه اره خوشش میاد نزدیک نمیشه چون خجالت میکشه ولی احساس داره زیاد چند سال

چیکار کنم بیشتر سمتم بیاد🫠🫠؟؟؟ ترغیب بشه زودتر بهم پیشنهاد بده ؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

ساده و مهربون

این شخص از چی کن خوشش میاد؟؟ چیکار کنم بیشتر سمتم بیاد؟؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

به زودی تو این چند ماه اره خوشش میاد نزدیک نمیشه چون خجالت میکشه ولی احساس داره زیاد چند سال

منم بگو بقیه اش؟ خصوصی درخواست بدم ؟

a پرستاری یا فیزیوتراپی ابی ، بهار ، خرداد

a. پسر خاله یعنی با پسر خالم ازدواج میکنم؟ بین ما و خالم بکسری کدورت ها هست که چند سالیه قهریم خانوادم منو میدن به اون؟ 

حدودا کی؟ کی کی میاد خواستگاریم؟ 

میره توی اداره کار کنه یا جای دیگه یعنی شغلش چی میشع؟میشه رشته تحصیلیش تو دانشگاه هم بگید میخوام بدونم درسته 

عرض دو سه ماهاره

کسی تو دانشگاه ازم خوشش میاد 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت