2777
2789

اگه پسر بودم خونه مجردی داشتم..رفیق صمیمی الانمم هرشب خونه ی من پلاس بود...یه داف بلند میکردیم و...

یکی از دوستامم میشد همونی که از سلامت دافه مطمئن میشد و برامون غذا خونگی میاورد که از خوردن فست فود نمیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم و دل پاک بودم ، کاری میبودم. به خانمم و بچه هام حس تکیه گاه میدادم . کلی کار می‌کردم که تا اونجایی که می‌شد نزارم بچه هام حسرت چیزی رو دلشون بمونه

اگه خدا یه دختر بهم میداد جوری بهش محبت میکردم جوری باهاش رفیق میشدم که با قربون صدقه های آدمای لاشی دلشو نده بره

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چقد خوب بودید شماها اگه پسر بودید🥹🥹

🫂💙

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

می‌خوان با یه داف هم کارشون راه بیفته هم غذا درست کنه هم اشتراکی ...زبلن🤣

خواهر دقت نمیکنیا گفتم یکی از دوستای الانم همون پسری میشد که از رو مرام و معرفت غذا میاورد براممون

ولی خب بد ایده ای هم ندادی غذا هم میگم خودش درست کنه