2777
2789
عنوان

وای نانازی🥹🥹❤️❤️

200 بازدید | 32 پست

یادتونه که این تاپیک رو زده بودم که

بچه ها ادامه داره لطفا صبر داشته باشید

روی تخت نشسته بودم 

خواهرم هم میره مهد کودک 

داشتم داستانم رو ادامه میدادم 

که دیدم یکی داره با گریه در خونمون رو میزنه

از قبل تایپ شده اس

با استرس رفتم باز کردم دیدم یه دختر بچه ست داره گربه میکنه که مامانم رو میخوام🥺🥺🥺

لباس مدرسه هم تنش بود

دیدم دختر طبقه سومی‌ مون هست

گفتم بیا تو به مامانت زنگ بزنم نیومد

گفتم شماره ی مامانت حفظ هستی؟ 

اخه تازه اومدن شمارشون رو ندارم

گفت نه

گفت که مامانم رفته خونه ی مامانبزرگم به سرویسم گفت که من رو ببره خونه ی مامانبزرگم ولی سرویسم یادش رفت🥺🥺

مننن اومدمممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم عیبی نداره عزیزم 

شماره ی کی رو حفظ هستی؟ 

گفت هیشکی

گفتم شماره ی کسی رو داری؟ 

گفت اره شماره ی مامانبزرگم رو توی کتاب فارسی ام نوشتم

گفتم شمارش رو بده تا زنگ بزنم 

زنگ زدم قضیه رو برای مامانبزرگش تعریف کردم که دیدم مامان دختره هم تازه رسید خونه ی مامانبزرگش🥺🥺

گفتم که عیبی نداره پیش من بمونه تا شما برسید 

گفتم که فقط‌ به دخترتون بگید که بیاد خونه اخه نمیومد خونه هرچقدر گفتم مامانت رو میشناسم نیومد 🥹🥹

اومد خونه یکم با هم حرف زدیم ۷ سالش بود

به مامانبزرگشم می گفت مامان جون فیفو🥹🥹🥹🥹🥹

باهم کارتون دیدیم تا مامانش اومد🥹🥹🥹🥹🥹

خیلی ولی استرس کشید بچه🥺🥺😭😭😭

تا اینجا قبلا تو تاپیک هام بود

بگم امروز چی شد؟

بخاطر تاخیر عذر میخوام😔😘

فدایه ی تار موی توو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بعد امروز مامانش زنگ زد که میتونی چند لحظه بیای بالا؟ منم گفتم بله حتما ایشالا که خیره

خبببب