2777
2789
عنوان

برای اول عید که شب قدره

167 بازدید | 16 پست

چه برنامه ای دارین؟از همون روز اول قراره دید و بازدیداتون شروع بشه؟

من خودم میخوام تا پایان شبهای قدر نرم جایی و هفت سینم نمیندازم چیکار کنم بقیه نیان خونمون؟

کسی نمیاد خونمون

فقط خونه بابام میرم

هفت سین هم میندازم

هیچ سالی احیا نمیرم فقط جوشن کبیر میخونم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شروع میشه و با دوستامون دور هم هستیم 

هر چیزی به جای خود 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگ کسی مهمون شد که نمیشع ردش کنی حبیب خداسالبته شب شهادت واقعا مهمونی رفتن ندارع حالا خودتون نرو کسی ...

آره قطعا رد که نمیکنم اگه کسی اومد 

ولی یکی میگفت به اطرافیانتونم اینو برسونین که نمیرین جایی این چند شبو تا اونام رعایت کنن با خودم گفت هیج جوره نمیشه زشته مرسیدم اینجا گفتم شاید راهی باشه حالا ایشالا کسی نیاد به بعدش بیان

بله شروع میشه و با دوستامون دور هم هستیم هر چیزی به جای خود

بله هرچیزی به جای خود ولی به نظرم باید حرمت شهادت حفظ بشه حالا دو ریز دیرتر شروع کردنش چی میخواد بشه بازم هرکی عقیده خودشو داره

فقط شهادت رو هیچ جا نمیریمشب احیا که سوگواری در اون حد نداره که هفت سین هم نندازیمخیلی تعصباتی برخور ...

ولی به نظر من امام شخص مهمی هستن چند روز عزاداری کردن چیز زیادی نیست چند روز دیرتر هفت سین چیدن مشکلی پیش نمیاره بازم هرکس عقیده و نظر خودشو داره

بله هرچیزی به جای خود ولی به نظرم باید حرمت شهادت حفظ بشه حالا دو ریز دیرتر شروع کردنش چی میخواد بشه ...

بله عقیده شما برای خودتون محترم🤍و برعکس

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...