rو مدیر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 عنوان درمان شقاق و زخم مقعدی | مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 84 پست خانما کسی داشته خوب شده باشه دیگه خسته شدم 1403/12/20 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسده۱۹۹۷۰۱۲۴ عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1723 از روغن هایی که دوستان گفتن استفاده کن قبل وبعد دفع آب گرممسهل های گیاهی مثل برگ سنا رو مرتب مصرف کن باید دفع ت خیلی راحت باشه تا کم کم بواسیر ازبین بره
کاپوچینو۱۸۰۰ عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 187 هر موقع که دفع دارم بازم زخم میشه اره زخم میشه و خیلی درد ناکه یه مدت برنج روحذف کن روغن زیتون ناشتا بخور دم نوش برگ سنا از عطاری بگیر شکمت که روان بشه خوب که شدی دیگه رعایت کن نزار زخم بشه
شیدای_تابستون عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1488 نه عزیزم بندرم برای من فکر کنم شقاق باشه چون الان داروی ام جی زدم خیلی میسوزه دکتر گفته شقاق یا خودت میگی؟نه ربطی نداره گلم به سوزش اگه تورمی چیزی نداری و زخم داخل حس میکنی احتمالا همون شقاقهاولین خط درمانشم اینکه اصلا یبوست نشی چون باز بهزخم فشار میاد و نمیزاره زخم تزمیم بشه مادر
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 یبوست داری ن ولی مدفوع یه ذره سفته ولی چون زخمه اگه مدفوع نرم باشه باز میسوزه و خون میاد
شیدای_تابستون عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1488 اهان اینم یادم افتاد که بگمبعد از دفع بشین تو لگن اب ولرم هیچی توش نریز فقط برای تسکین بشین مادر
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 دکتر گفته شقاق یا خودت میگی؟نه ربطی نداره گلم به سوزش اگه تورمی چیزی نداری و زخم داخل حس میکنی احتما ... دکتر گفت خودمم میفهمم و حس میکنم اگه مدفوع نرم باشه باز میسوزه
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 اهان اینم یادم افتاد که بگمبعد از دفع بشین تو لگن اب ولرم هیچی توش نریز فقط برای تسکین بشین آره همینم انجام میدم ولی کاش یه پماد بود زخمم رو کم کم خوب میکرد
شیدای_تابستون عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1488 دکتر گفت خودمم میفهمم و حس میکنم اگه مدفوع نرم باشه باز میسوزه ببین مدفوع کلا اسیدیهپس به زخم بخوره میسوزهاگه سفت باشه زخم و بدتر میکنه و مانع از ترمیمش میشهوگرنه شما دستتم ببره.یکم اب پرتقال یا گوجه که اسیدیه بریزه روش میسوزهاین طبیعت زخمهباید پمادهای ترکیبی بدن بهت یه دوره بزنی تا زخمت ترمیم بشهکهنه شدهبرو دکتر جراح عمومیگوارش اینا نرو مادر
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 اره زخم میشه و خیلی درد ناکه یه مدت برنج روحذف کن روغن زیتون ناشتا بخور دم نوش برگ سنا از عطاری بگی ... روغن زیتون همینا که توی سوپری هست خوبه
شیدای_تابستون عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1488 آره همینم انجام میدم ولی کاش یه پماد بود زخمم رو کم کم خوب میکرد من پمادهایی که میزدم گفتم بهتنمیدونم که چیا زدیولی درمان دارهپیش جراح عمومی بروپمادهای مخصوصشو مبده بهت و خوب میشی مادر
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 ببین مدفوع کلا اسیدیهپس به زخم بخوره میسوزهاگه سفت باشه زخم و بدتر میکنه و مانع از ترمیمش میشهوگرنه ... ممنون عزیزم آره دیگه زخمشم کهنه شده
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 من پمادهایی که میزدم گفتم بهتنمیدونم که چیا زدیولی درمان دارهپیش جراح عمومی بروپمادهای مخصوصشو مبده ... من پماد انتی فیشر زدم انتی هموروئید ام جی لیدو کایین دیتلزیل همو رو زدم چند روزی خوبم ولی با یکبار دستشویی رفتم بازم شروع میشه
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 ببخشید اینم بگم بعد از دفع حتما ۵دقیقه تو تشت آب گرم بشین یه مدت طول میکشه ولی اگه چیزایی که گفتم ر ... باشه ممنون عزیزم حتما انجام میدم
rو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1892 حیف باشهبه من دفعه اول دکتر ۴ تا پماد داد باید خودم میزدم به انگشتم با دستکش تا جایی که زخم هست میبر ... آره منم همه اینها رو امتحان کردم چند روز خوبم بازم بر میگرده