2777
2789

پسرم‌کلاس دوم وارسال هم خیلیییییی زیاد با املاش و‌نگارش و‌فارسیش کلا مشکل داشتیم خیلیییی اذیت شدم تا یاد گرفت ریاضیش اوکی یادمثلا علوم‌ذاینا سرکلاس معلم موقع درس میده قشنگ‌متوجه‌میشه ولی حروف افتضاااااح املا افتضااااح اذیت شدم تا وقتی ک‌ اخرین املاش خوب نوشت دیگ 

اللن امروز رفتم مدرسشون معلم امسالش میگه خیلییی ضعیف کاش میذاشتی اول بمونه اختلال یادگیری داره اصن انقدرررر بد گفت ازش من میدونم ضعیفه ها ولی خب این حجم بد گفتن خیلی حالم بده معلمش میگه باهاش کلاس اول تمرین کن الان من چجوری تمرین کنم باهاش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دخترمنم همینه

نگرانم‌نمیدونم بفرستم تکرار پایع یا معلم‌بگیرم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر براتون مقدوره کلاس خصوصی بگیرین براش

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نه فقط پسر شما نیست داخل هرکلاس معمولا دوسه تا شاگرد اینجوری هستن ولی خوب قبول میکنن میرن پایه های بالاتر گیر میکنن 

شما ازحروف الفبا شروع کن همراه با ترکیب حروف تا بتونه بخونه 

اول خواندن باهاش کار کن بعد نوشتن 

من پسر کلاس دومی دارم قشنگ درکت میکنم عزیزم که چه حالی داری ببین با ناراحتی و غصه خوردن که درست نمیشه شما تو نت سرچ کن ببین برای این مدل بچه چه کار میتونی بکنی تمام توانتو بذار براش همراه با کلاس دوم یک معلم خوووب پیدا کن همزمان کلاس اول هم باهاش خصوصی کار کن شما توجه نکن معلم چطوری گفته با چه لحنی گفته خودت که میدونی مشکل حروف و املا داره تحقیق کن هر روشی که میدونی انجام بده 

بیشتر بچه ها کلاس اول اینطوری اذیت میکنن 

یکی بیشتر یکی کمتر

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

ببری تکرار پایه که چ عالی ولی اگه دلت نمیاد یا هر چیزی نبرش فقط اول ببر اختلال یادگیری اونجا ازش تست میگیرن خودشون میفرستن دکتر ک اگه لازم بود بهش دارو میدن ک خیلی رو درسش تاثیر دارع و در کنارش داخل همون مرکز اختلالات کلاس میزارن ک ببرش یعنی داخل یک سال نتیجه اش رو ببین

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
پیش دبستانی رفته؟

بله 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دخترمنم همینهنگرانم‌نمیدونم بفرستم تکرار پایع یا معلم‌بگیرم

من‌معلم‌میگیذم‌ولی تکرار پایه ب هیچ‌عنوان 

اطرافش همه همسن و‌سالن بچم بخواد با کوچیکتر از خودش بمونه و‌بقهمن‌مثلا پسر خالش و عمش اینا هی ممکن‌مسخره ای چیزی‌کنن واذیت میشه بچم

عزیزم خونه باهاش املا اول ابتدایی تمرین کن اگه هر روز تمرین کنی آخرش عالی میشه ، ناراحتی نداره

والا معلمش امروز س طوری میگفت ون‌ب هیچ‌عنوان نمیذارم اینجوری بره بالاتر میگم بابا هنوز اول که. کو تااخر سال من باهاش تمرین میکنم معلم میگیرم بهم گفت ببرش مرکز اختلالات یادگیری بعد ب مدیر مدرسه گفت 

مدیر برگشت بهم گفت ب هیچ‌عنوان الان برااینجور ‌مراکز نامه نمیدم مگ چ‌مشکلی داره بچت بابا یکم‌املاش ضعیف هنوز اول‌مهر تلاش کن‌تلاش کنیم خوب میشه ب معلمشم هم‌گفت برا قضاوت اینا زوده بذار بچه تمرین کنه همش بگشه بالا خودش

ببری تکرار پایه که چ عالی ولی اگه دلت نمیاد یا هر چیزی نبرش فقط اول ببر اختلال یادگیری اونجا ازش تست ...

مدیرش میگفت ب هیچ‌عنوان‌اللن نیاز نیست مدیرشون‌خودش چندسال تو‌همچین ‌مراکزی بوده میگفت بچه خیلی باهوش حالا دقتش پایین یا عصبانی بودن شما ترس بهش القا کرده اینجوری شده 

ببین تمرار پایه گفتنش اسون 

بچه اعتماد ب نفسش از بین میره وقتی با بچه های خیلی کوچیکتذ ازدخودش باشه تا وقتی ک درس بخونه همیشه یادش میمونه  حتی اطرافیان هی میگن بدتر اذیت میشه