2777
2789
عنوان

کسایی که حاضر جواب هستن بیان

930 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها .....من یه روز تو خیابون داشتم راه میرفتم که یهو په پسری اومد و متلک مینداخت خلاصه بهش محل ندادم و اون بهم گفت کونی و من چیزی بلد نبودم بهش بگم 

این چیزایی که براتون مینویسم رو یه حاضر جوابی توپ براش بنویسید 

1درجواب به عنم چی بگیم ؟

2درجواب ک*ص*ک*ش* چی بگیم ؟

3 درجواب خودتی چی بگیم ؟ 

4 درجواب زهرمار چی بگیم ؟ 

5 و در جواب برو دیگه نبینمت چی بگیم؟ 

6 و درجواب ی گمشو چی بگیم ؟

7 درجواب گوه نخور چی بگیم ؟

8درجواب کونی چی بگیم ؟

میدونم خیلی زیادن آخه تو حاضر جوابی زیاد خوب نیستم 

اگه میشه شماهایی که بلدین بهم بگین 

فقط مسخره باز در نیارین ها 

حالا اینکه مردم شبیه حرفاشون نیستن به کنار چرا کسی شبیه عکساش نیست ؟😐

من حقیقت با ادمی ک چنین حرفایی میگ همکلام نمیشم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید بخوای اینارو جواب بدی عملا فرقی با اون طرف بی تربیت نداری 

جواب ابلهان خاموشی است اینو یادت باشه و این تیکه ها برات مهم نباشه انگار نشنیدی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

فقط سکوت، نگاه کن بهش به صورت جدی و حرفی نزن. بهترین جواب سکوت هستش. 

من تیزهوشان میخونم و بچه ها اینجا همه فرهنگ بالا هستند و همه به فکر درس،

ولی مدرسه دوران راهنماییم عادی بود و همه نوع آدمی وجود داشت، پسرا سوپر میدیدن، سیگار و گوشی میاوردن مدرسه و حتی دوست دختر داشتن، چیزی که متوجه شدم ازشون این بود که عاشق جر و بحث و تیکه انداختن و در آوردن حرص دخترا و عصبانیت اون ها هستند. اما وقتی یه دختر جدی نگاه میکنه و هیچی نمیگه، پسرا گیج و منگ میمونند، انگار که بهشون بی محلی شده و هیچ ارزشی ندارند. 

بهشون لبخند معنا دار بزن(چوریکه انگار اون ها احمق هستند)، و هیچی نگو و به راهت ادامه بده. اینجوری حرصشون میگیره.

گر تو با بد ، بد کنی ، پس فرق چیست ?!

سکوت کن و شخصیت خودتو بالا ببر .

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

فقط سکوت، نگاه کن بهش به صورت جدی و حرفی نزن. بهترین جواب سکوت هستش. من تیزهوشان میخونم و بچه ها این ...

ازت خیلی ممنونم

حالا اینکه مردم شبیه حرفاشون نیستن به کنار چرا کسی شبیه عکساش نیست ؟😐