2777
2789
عنوان

گوشت چرخ‌کرده نشسته

122 بازدید | 9 پست

همسرم گوشت گوساله بسته بندی خریده بودچون دیر وقت بود گزاشتم فریزر امروز درآوردم تا یخش باز بشه رفتم سرکار تا شب باز شده بود آزترس اینکه تا فردا  خراب بشه سریع بردم بیرون چرخش کردن نشستم پاکش کنم کثیفه یعنی من همیشه میشورم بنده خدا یه آبش زد یه جوریم همیشه آب ساده میزدم میزاشتم آبش بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبل چرخ کردن بابا گوشت لخم

یه آب کافیه استارتر واسه گوساله وشتر واینا

زیاد شستن م خوب نیست

نگران نباش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

اکی من باید قشنگ آب بزنم تمیز کنم خیالم راحت بشه ولی این بسته بندی بود تقصیر شوهر بی فکرمه سرخود چیزی میگیره منم صبح تا شب سرکارم همیشه میدم کسی مطمعن میشوره پاک میکنه چرخ می‌کنه