سلام
این تاپیک رو با هدف آگاهی دادن زدم و تجربه ای ک کسب کردم .
چیزایی که میگم صرفا تجربه من بوده ، هیچ چیز مطلقی وجود نداره که خدا نکرده واسه شما هم این اتفاق قراره بیوفته ، صرفا واسه این هست که حواستون جمع باشه .
من بیکار بودم ، از این چت ناشناس ها استارت زدم با یه پسری حرف زدم، اون اطلاعات می خواست ازم کجا زندگی میکنم ، اسمم چیه ، و خیلی هم گیر میداد ، عکس می خواست . ولی من هیچ چیزی از خودم بهش نمی گفتم . بعد قرار شد بریم بیرون که دقیقا شب قبل قرار گفت که من چیزی ازت نمیدونم منطقی نیست که باهات بیرون برم و این حرفا(دید آبی از من گرم نمیشه) ، شمارش رو هم حتی پسره داده بود . واقعا خوشحالم که باهاش بیرون نرفتم ، اطلاعاتی از خودم ندادم و این رو هم بگم که اصرار به این داشت که به جای فضای اون بات تو پیوی حرف بزنیم .
بیشتر آدم های به درد نخور و فرصت طلب تو همچین بات هایی عضون ، به نظرم اصلا از این فضا برای تو رابطه رفتن استفاده نکنید .
و یه تجربه دیگه که پسرا حرفایی که میزنن فقط در حد حرف هست و هیچ جوره احساساتی توش دخیل نیست ، این حرفاشون ممکنه برای دختر این تصور رو ایجاد کنه که پسره ازش خوشش میاد یا همچین چیزایی . ولی حرفاشون کشکه. میان اعتماد ایجاد میکنن ولی شما باید حواس جمع باشید و هیچ وقت صد اعتمادتون رو نذارید. موجوداتی غیر قابل پیشبینی هستن
شماهم تجربه های این مدلی داشتید بگید.