2777
2789

سلام 

این تاپیک رو با هدف آگاهی دادن زدم و تجربه ای ک کسب کردم .

چیزایی که میگم صرفا تجربه من بوده ، هیچ چیز مطلقی وجود نداره که خدا نکرده واسه شما هم این اتفاق قراره بیوفته ، صرفا واسه این هست که حواستون جمع باشه .

من بیکار بودم ، از این چت ناشناس ها استارت زدم با یه پسری حرف زدم، اون اطلاعات می خواست ازم کجا زندگی میکنم ، اسمم چیه ، و خیلی هم گیر میداد ، عکس می خواست . ولی من هیچ چیزی از خودم بهش نمی گفتم .  بعد قرار شد بریم بیرون که دقیقا شب قبل قرار گفت که من چیزی ازت نمی‌دونم منطقی نیست که باهات بیرون برم و این حرفا(دید آبی از من گرم نمیشه) ، شمارش رو هم حتی پسره داده بود . واقعا خوشحالم که باهاش بیرون نرفتم ، اطلاعاتی از خودم ندادم و این رو هم بگم که اصرار به این داشت که به جای فضای اون بات تو پیوی حرف بزنیم . 

بیشتر آدم های به درد نخور و فرصت طلب تو همچین بات هایی عضون ، به نظرم اصلا از این فضا برای تو رابطه رفتن استفاده نکنید .

و یه تجربه دیگه که پسرا حرفایی که میزنن فقط در حد حرف هست و هیچ جوره احساساتی توش دخیل نیست ، این حرفاشون ممکنه برای دختر این تصور رو ایجاد کنه که پسره ازش خوشش میاد یا همچین چیزایی . ولی حرفاشون کشکه. میان اعتماد ایجاد میکنن ولی شما باید حواس جمع باشید و هیچ وقت صد اعتمادتون رو نذارید. موجوداتی غیر قابل پیش‌بینی هستن

شماهم تجربه های این مدلی داشتید بگید.

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا جای مضخرفیه منم پیشنهاد میکنم اصلا نرید چون ممکنه صدمات جبران ناپذیری ببینید در ضمن اونجا ممکن ...

دقیقا همینی که شما میگید 

مردا همینجوری حضوریم قابل اعتماد نیستن حالا مجازی اشنا شیم؟

درسته ، منم قصد آشنایی نداشتم صرفا سرگرمی بود برام . ولی تفاهم هایی که داشتیم جالب بود برام