2777
2789

وقتی سنم کمتر بود خانواده ام تو یه سری کارها خیلی بهم سخت میگرفتن...اما من اون موقع فکر میکردم منو درک نمیکنن و نمیفهمن....فکر میکردم که چون برای نسلهای قبل هستن قدیمی فکر میکنن و من به روز تر فکر میکنم.....

اما الان که بزرگتر شدم فکر میکنم همه ی اون سخت گیری ها چقدر برام خوب بود....چقدر منو از بن بست ها نجات داد....

اگه تو هم الان سنت کمه و فکر میکنی خانواده ات تورو درک نمیکنن و آزادی نداری،بدون که شاید اونا فقط دارن ازت محافظت میکنن....چون دلشون نمیخواد بعدا تو زندگیت به بن بست بخوری و اشکاتو ببینن...

اینم بدون هر چیزی واقعا ارزش تجربه کردن نداره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا صبح تو حموم یادم افتاده بود چرا زمان ما اصلاح موی دست و پا قبیح بود🤣🤣🤣🤣🤣 اولین بار ۱۵ سالم بود که اصلاح کردم و کلی هم حرف شنیدم بعد دیگه خانواده عادت کرد🤣🤣🤣🤣

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

اتفاقا صبح تو حموم یادم افتاده بود چرا زمان ما اصلاح موی دست و پا قبیح بود🤣🤣🤣🤣🤣 اولین بار ۱۵ سا ...

😅😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

امشب بدون اطلاع من و هماهنگی بابام و عموم خواستگاریم بود که خداروشکر بخیر گذشت بی دردسر ردش کردم این ...

متوجه نشدم...

سخت گیری خیلی خوبه ولی به اندازه..‌‌.من همه نوع آزادی داشتم ولی همیشه حدم رو میدونستم

درسته

سر خود و بدون اینکه خانواده به دختر خبر بدن از طرفش خواستگار قبول کنن درسته؟! بازم بگین خانواده ها ص ...

قطعا منظورم هر چیزی نبوده....

دانشجویی؟ چه آزادی داری ینی رفت و آمدت و خرید و روابطتتو محدود نمیکنن خانواده؟ چیکار کردی که خیالشون ...

الان متاهلم

اصلا کاری نداشتن...کاری نکردم 

من هرچی که میشد به خانوادم میگفتم...موقعی که حتی با شوهرم دوست بودیم اومدم به مامانم گفتم‌‌‌‌‌...

بیرون رفتن کاری نداشتن....

به نظرم و نظر خانوادم این بود هرچی محدود کنی گیر بدی رو مخ بری بدتره...ولی عادی رفتار بشه دیگه بچه زنجیر پاره نمیکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901