2777
2789

اول یه فشار شدید رو مثانم میاد بعد شکمم به شدت سفت میشه و دردناک  سمت قابم سنگین میشه و نبضم تند میشه و بعد سرم گر می گیره و داغ میشه حدود ده تا پونزده ثانیه این جریان طول میکشه 

ولی فواصلش منظم نیست 

این انقباض رحمه 

با این که دومین بارداری هست نمیتونم بفهمم که این درد زایمانه یا نه 

چون اولی سزارین بودم و بدون درد رفتم زایمان کردم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردات فاصله دارن؟

اره اصلا منظم نیست یه مواقعی دو تا پشت سر هم با فاصله ی یه ربعه یه مواقعی تا سه چهار ساعت 

عزیزم الان برو  اورژانسی معاینه میکنن دهانه رحمت رو    و اکو میگیرن  اگه درد زای ...

عزیزم من چند روز پیس نوار قلب بچرو گرفتن ازم سونو هم دادم اون موقع هم درد داشتم ولی گفت دهانه ی رحم کاملا بسته هست و نوار بچم مشکل نداره 

در ضمن من پنج شنبه ی هفته دیگه تاریخ سزارین بهم داده دکتر ولی با این همه درد شک دارم به اون روز برسم 

بیمارستانم از خونمون دوره میترسم درد اصلی تو شلوغی روز باشه 

اونوقت درد رو تشخیص ندم و دیر برسم ،😑

کلا پر استرسم 

عزیزم من چند روز پیس نوار قلب بچرو گرفتن ازم سونو هم دادم اون موقع هم درد داشتم ولی گفت دهانه ی رحم ...

میل خودته ولی بری بهتره    برای منو که اصلا نفهمیدن   با نوار قلب    انقدر درد کشیدم تا معاینه کردن و فهمیدن ۷سانت باز شده   ایشالا خیره  مراقب باش

میل خودته ولی بری بهتره    برای منو که اصلا نفهمیدن   با نوار قلب    انقدر ...

اخه پشت سر هم نیست 

مثلا دو ساعت پیش درد داشتم الان دوباره همون دردو دارم و ممکنه تا چند ساعت این درد نباشه 

اصلا منظم نیست 

ولی چون تجربه ی انقباض ندارم می خوام بدونم درد انقباض چه جوریه 

ایا همین درد رو بهش میگن انقباض