2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم

35 بازدید | 8 پست

سلام، وقت تون بخیر. 

من امسال انتخاب رشته دارم و میخواستم بدونم رشته های مهندسی طبيعت و محیط زیست و کلا رشته های حوزه محیط زیست رو از ریاضی هم میشه رفت یا فقط از تجربی؟ در مورد بازار کارشون مطلعم. 

و من بین تجربی و ریاضی موندم، تجربی رقابت زیاده و طول تحصیل زیاد ، موفق شدن کار راحتی نیست ولی ریاضی برعکس . اما من حیطه درمان رو بیشتر از مهندسی ها دوست دارم ولی از طرفی فکر می‌کنم تجربی سنگین تره چون حفظیات سنگینی مثل زیست داره و ریاضیات هم در کنارش داره اما ریاضی حداقل تمرکزش روی ریاضیات هست. 

من با خودم گفتم ازمون نمونه تجربی میدم اگه نمونه قبول شدم میرم تجربی اگه نه ریاضی میرم چون تجربی مدرسه عادی فکر نمیکنم احتمال قبولی رشته های خوب زیاد باشه.

اگه کسی در این رشته ها تحصیل کرده میشه راهنمایی بکنید لطفا؟♡

تجربی بسیار سخته قبولی کنکورش چونکه داوطلب خیلی زیادی داره ولی از اون طرف رشته های تجربی درآمد و آینده شغلی بهتری دارن

رشته ریاضی چون داوطلباش کمتره قبولیش از تجربی راحت تره

تو ایران خیلی بازار کار نداره اما واسه مهاجرت بی نظیرههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی بسیار سخته قبولی کنکورش چونکه داوطلب خیلی زیادی داره ولی از اون طرف رشته های تجربی درآمد و آین ...

مهندسیای محیط زیست و اینا رو میتونم از ریاضی برم؟

دهمم تجربی پارسال که مهم بودم معدلم سال هفتم و نهمم بیست ولی سال هشتمم چون چون یکی از عزیزانم فوت کرد و تو اردیبهشت بود طرف هم تو شهرستان بود برای همین من نمی تونستم درس بخونم چون خونه این و اون بودم مدرسه م هم در طول. سال همیشه امتحان می‌گرفت و همه ی درس هام رو از روی حفظیات در طول سال که خونده بودم جواب دادم معدلم شد 19.61

حالا کار ندارم همیشه درسم خوب بوده فکر می کردم بچه ها درس نمی‌خونن که میگن تجربی سخته خودم که اومدم دیدم نه واقعا خیلی سخته