2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایتی ها اینجورین

119 بازدید | 13 پست

با همه دعوا دارن طرف منظورش یه چیز دیگه س یه چی دیگه برداشت میکنن یا فقط قصدش کمکه

بابا چرا اینجوری میکنید اخه 😕 

موافق نیستید برید بیرون از تاپیک طرف کم بحث و جدال کنید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طرز فکر غلطیه که مخالفی برو بیرون از تاپیک!! اینجا وقتی کسی تاپیک میزنه که سوالی داره

بعضیا میان اخبار روزانه اشونو تاپیک میکنن باعث میشن بقیه تاپیک ها که سوالاتی دارن بی جواب بمونن

مثلا فلانی میاد میگه امروز رفتم پارک فلان چیز خوردم ، خب که چیییی

بعضی ها اصلا درست نمیخونن من پریروزا داشتم میگفتم پزشکای خارج الن و بلن اقا فکر کرده بود پزشکای اینج ...

یه جوری میریزن سر طرف انگار قتل کرده

الان من یه تاپیک زدم یه جوری ریختن سرم انگار به خانداشون بی احترامی کردم🤷😕

یه جوری میریزن سر طرف انگار قتل کردهالان من یه تاپیک زدم یه جوری ریختن سرم انگار به خانداشون بی احتر ...

من ببینم دارن توهین میکنن اصلا جواب نمیدم 

اینا دوست دارن کل کل کنن سم ازشون میچکه 

وای وای امان امان ی روانی توو همین سایت هست اکسش بلاکش کرده بود بعد آنبلاکش کرد دوباره سریع بلاکش کرد روانی اومد تایپیک زد هر کی کامنت گذاشت این آشغال مث سگ هار پاچه اشو گرفت.

یکی دیگه هم تایپیک زد شوهرم ب خانواده ام حرف بد میزنه کامنت دادیم این شروع کرد ب اهانت

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....