2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتا چطور بود برا شلوار و مانتو لباس راحتی؟

یک تومن لباس دخترم 500 کفشش 

شال خریدم 450 ، کت و شلوار 2 تومن از قبل خریده بودم چون نزدیک عید ماشاالله قیمتا خدا تومنه ، شومیز هم 400 ، مابقی هم اکسسوری ، کیف از قبل دارم فقط مونده کفش که می‌خوام توی سفر عید بخرم چون شهر خودم چیزی چشمم رو نگرفت

خانوم با خانواده خودش قطع رابطه هسش شوهرش ب جای خانواده خانومش ب خانومش عیدی داده ۵میلیون گفته من جای همشونو برات پر میکنم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یک تومن لباس دخترم 500 کفشش شال خریدم 450 ، کت و شلوار 2 تومن از قبل خریده بودم چون نزدیک عید ماشاال ...

منم از قبل کفش بیرونی چرم خریدم شیش تومن الان فک کنم بیشترم شده ولی دو سه جفت کفش و صندل سفارش دادم بیاد برام اینجام من سایز پام پیدا نمیشه باید آنلاین بخرم واقعا جنسا الان اصلا گرون و معلوم نیستن جنسشون چیه

نمیدونم خرجای شما چجوریه مثلا من با ۱۰ تومن کلی خرید میکنم و تازه اضافه هم میزارم کنار برای عیدی و خ ...

ن من لباس پسرمونو خودش کامل خریده از ست جین و کفش و صندل و تو خونه ای ...من کاری به خرید خودشون ندارم ...این پوله فقط برا خودمه ولی نمیدونم مانتو و کتا الان چجورین هم قیمتا هم جنسشون 

خوشبحالتون والا من شوهرم هیچی حتی هزارتومنم نزد با اینکه عقدم ولی خب اوضاع مالیش خیلی داغونه

منم الان بیشتر از این نشد ک‌بزنه برام ...خرج خرید خونه و گوشت و مرغ و خنزر پنزر و آجیل عیدم هست واسه همین نمی‌خوام باش قهر بمونم سر پول و این چیزا توام سخت نگیر میگذره این روزا

ن من لباس پسرمونو خودش کامل خریده از ست جین و کفش و صندل و تو خونه ای ...من کاری به خرید خودشون ندار ...

عزیزم بستگی به خودت داره چی و چه جنسی بخوای بخری از 500 تومن هست تا بالای 20 میلیون 

من عید پارسال از مزون عروجی کت و دامن و شومیز سفارش دادم شد 13 میلیون اما امسال دیگه نخواستم اینقدر دوباره هزینه کنم اول به خاطر یه سری نزدیکان که از حسودی داشتن میترکیدن و دوم اینکه یک کت و شلوار چند ماه پیش خریده بودم و جایی نپوشیدم و دیگه همین رو گذاشتم برای عید 

اما اگه کار مزونی مبخوای بخری مزون عروجی و به خصوص نیلوفر آبی به شدت باکیفیت هستن و کاراشون شیک و من از هردوشون خرید داشتم و راضی بودم

دوتومن خرج میکرو ابرومه بنظرتون برم برا میکرو‌اخه من هیچ دستی تو صورتم نبردم نچرال نچرالم 🤭😂

من جات بودم نمی‌رفتم چون ماندگار نیست و باید تمدید کنی و به از دو سه بار که روی هم بزنی حالت کادری و سایه میشه

بن مژه خوبه و شیلدینگ لب ، بقیش جالب نیست از نظر من