2777
2789
عزیزم بستگی به خودت داره چی و چه جنسی بخوای بخری از 500 تومن هست تا بالای 20 میلیون من عید پارسال از ...

نه بابا در حد بیست تومن و مزونی ن ..آخه چند تا خونه فامیل بیشتر نیست اونام برام مهم نیستن ک بیام کلی پول برای لباس عید برم در حد متوسط و شیک ب قول شما حسادت میکنن آدم حس بد میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟؟؟اخه خیلی قشنگ میشه

آره من یکی از دوستام که زد بعد از دوبار تمدید ابروهایش حالت سایه و کادری شده بود کلی دردسر کشید تا پاکش کرد تازه جای خیلی عالی هم براش کار کرده بودن ، خاصیت تتو همینه حتی خط چشم هم خوب نیست از نظر من بن مژه و شیلدینگ لب خوبه هم قشنگه و به صورت جون میده و هم مثل اونا بعد از مدتی قرار نیست بد بشه و بخوای بیفتی دنبال پاک کردنش 

نه بابا در حد بیست تومن و مزونی ن ..آخه چند تا خونه فامیل بیشتر نیست اونام برام مهم نیستن ک بیام کلی ...

مدل زیاده اما در کل به سایت هست به اسم میلانی استایل ، کاراش قشنگن و قیمت مناسب فقط یه بدی داره زود تموم میشه و اما اکثرا کاراش رو ساعت 2 به بعد میزاره سایت ، میخوای یه سر بزن شاید خوشت اومد