2777
2789
عنوان

بدبختی و خود خواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست

بچه خیلی خرج داره پوشک شاید شیرخشک لباس لوازم بهداشتی 

خرج دکتر و دارو،خریدای داروخانه ای

بزرگتر میشه غذای کمکی و خوردوخوراک

ویتامین وآهن

خانه ی بازی و پارک هیچی نخری یه بستنی باید بخری 

باید درآمد بره بالاتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم دوست دارین پدر مادر شدن رو تجربه کنید ولی نیارین تو رو خدا گناه داره تو این وضعیت

والا بخدا ک من عاشق بچم و نمیاررررم تا وضعه اینه نمیارم. فقط میخام بدونم چرا بعضی مردا انقد نفهم تشریف دارن

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

والا من چند. روز پیش بهزیستی بودم کلی بچه بود اونجا خانواده های فقیر آوورده بودن اونجا به شوهرت بگو ...

اصلن فک نمیکنه  بچه بباد از کجا میخاد بخوره . میخام انقد برا خرج بتراشم ک اسم خودشم یادش بره چ برسه بچه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بهش بگو دلت نمی سوزه برای بچه ات که تو فقر بزرگ بشه و این زندگی رو بهش تحمیل کنی؟

بخدا روانیم کرده ولی غلط کرده بمیرم بچه نمیارم

اصلن فک نمیکنه بچه بباد از کجا میخاد بخوره . میخام انقد برا خرج بتراشم ک اسم خودشم یادش بره چ برسه ...

بخدا چند روزه حالم بده بچه های مظلوم اونجا بودن افسرده بودن مادرشونو میخواستن هیچی نمی‌خوردن و بازی نمی‌کردن تازه گذاشته بودنشون خانوادشون اونجاانقدم لاغر بودن

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

بچه خیلی خرج داره پوشک شاید شیرخشک لباس لوازم بهداشتی خرج دکتر و دارو،خریدای داروخانه ایبزرگتر میشه ...

بچه خرج داره دیگ زمان قدیم نیس ک الان  پیشرفته کرده بچه باید از هر لحاظ ب روز باشه ن ابنک نون بزنه تو آب بخور ک از گشنگی نمیره

والا بخدا ک من عاشق بچم و نمیاررررم تا وضعه اینه نمیارم. فقط میخام بدونم چرا بعضی مردا انقد نفهم تشر ...

مرسی که انقد با شعوری واقعا نمی‌گی بچه روزیشو با خودش میاره

اکثرا مرداد در برابر چیزایی که دوست دارن شبیه بچه میشن

مرسی که انقد با شعوری واقعا نمی‌گی بچه روزیشو با خودش میارهاکثرا مرداد در برابر چیزایی که دوست دارن ...

والا عزیزم واقعیت اینه دیگ اگ بجه روزیشو می‌آورد این همه بجه کارتون خواب  و بچه تو پرورشگاه  بچه کار و و و نداشتیم .بچه همیشه ک بچه نمیمونه بزرگ میشه