2777
2789

عید پارسال از دوم سوم من قهر کردم رفتم خونه پدرم و میخاستم ک طلاق بگیرم درگیر کارهاش بودم 

شوهرم هم خونه پدرش بود ولی دوسه روزی ب همراه خانوادش رفتن روستاشون 

من هیچ ارتباطی اون موقع با شوهرم نداشتم بعد ک اشتی کردیم برگشتم سر خونه م ی شب همینجوری رفتم سر گوشیش دیدم ی اسکرین شات تو گوشیش بود 

که انگار با دخترخالش ک چند سال بزرگتره و طلاق گرفته چت کرده بود تو اون اسکرین شوهرم ب اون گفته بود شیطونیا بعدم استیکر خنده فرستاده بود دخترخالش 

بعد دختر خالش گفته بود من برم گوشیم شارژ نداره 

شوهرمم گفته بود گمشو بابا دنبال بهونه ای بری 

اونم عکس فرستاده بود از باطریش ک مثلا شارژ نداره 

ی عکس قلیون و ی عکس وسایل خیاطی هم دختر خالهه فرستاده بود همین چیز دیگ ندیدم 

بعد ک از شوهرم دلیل خواستم گفتم اینا چیه گفت چون تازه طلاق گرفته درمورد دادگاه اینا سوال کردم سگ ب اون نگا میکنه و فلان .

من تو این سالها هیچی از شوهرم ندیدم گوشیش همش بدون رمزه از سرکار مستقیم میاد خونه هرجا بحوایم بریم باهمیم ..

دیروز فهمیدم اون دختر خالهه رفته با ی پسر خاله دیگش ک متاهله و همه فهمیدن از اون موقع نمیدونم چرا حالم بده نمیدونم چی گذشته بین اون و شوهرم 

عزیزم اگه تا حالا مورد بدی ندیدی از شوهرت شک به دلت راه نده ولی در هر صورت شوهرتو زیر نظر بگیر خیالت ...

خوبه هیچی ندیدم اما بیخیال اون چت نمیتونم بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلا طبیعی نیست ..چندبار خوندم تعجب کردم واقعا گفته از دادگاه حرف زده ن ولی چطور وقتی اون گفته باید برم گوشیم شارژ نداره شوهرت انگار ناراحتم شده ،انگار باهاش لاس میزده ..هیچ مردی اگه منظوری هم داشته باشه نمیاد راستشو بگه ..اون اگه بخواد خیانت کنه فک میکنی اینقد ساده س که با گوشیش ..والله دوست من گوشی و سیم کارت اضافه پیدا کرد ..از محل کارش و ماشینش ...بعضی وقتها گوشی که دو سیم کارته باشه سیم کارت جدید میندازن روش بعد برمیدارن ..نمیخوام بگم شوهرت صد درصد خیانت میکنه ولی رفتارش طبیعی نبوده ...الان میدونی چندتا سیم کارت داره ..اینم مطمئن شو 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌