2777
2789
عنوان

مامان شمام آدم حسابتون نمیکنه

171 بازدید | 23 پست

امروز زود از سرکار اومدم گفتم مامان بیا بشینیم باهم سریال ببینیم میگن باحاله گفتش نه من میخوام برم پارک پیش دوستام بعدش زنعموم زنگ زد به خاطر اون نرفت پارک نشست سه ساعت با اون حرف زد

نمیدونم نازک نارنجی ام یا نه ولی واقعا دلم شکست اصلا منو آدم حساب نمیکنه بعد بهم میگه چرا حرفاتو به من نمیگی آخه وقتی باهام حرف نمیزنه چطوری بهش حرف دلمو بگم 

دفعه اولشم نیست کلا وقتی باهاش حرف میزنم توجه نمیکنه مامان دوستام اینطوری نیستن یه طوری باهام رفتار میکنه انگار یه تیکه آشغالم

من کنکوریم همش تو اتاقمم همون انقدی که میام بیرون حرف میزنم هر دوشون میگم چقد حرف میزنی همش میگن چقد داری چاق میشی بابا من نمیرم برم باشگاه کنکوریم همش میگن چرا نمیای بیرون هزار تا حرف گاهی حالم از خودم به هم میخوره انقد این حرفارو میزنن

من کنکوریم همش تو اتاقمم همون انقدی که میام بیرون حرف میزنم هر دوشون میگم چقد حرف میزنی همش میگن چقد ...

برای همه چی یه حرفی دارن بزنن لاعر باشی ام میگن چرا لاغری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط من صد برابر بدتر از توعه درحالیکه مادرم طلاق گرفته و هفت ساله ندیدمش.همه ی این مشکلاتو با پدرم دارم.چه بسا بیشتر و بدتررررر

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

تا وقتی خونه اونایی ینی مجردی باهاش تو جنگی منو مامانم خیلی اوضامون بدتر بود جوری ک ازدواج کردم خوشحال بودم راحت شدم از دسش بعد عروسیمم باز خداروشکر میکردم ک مجرد نیسم تو خونه بابام نیسم وگرنه با مامانم حتما همو میکشتیم ولی بعد باردار شدن نمیدونم چیشد ک خیلی قدر مامانمو دونستم خیلی دلم براش تنگ میشه دوست دارم پیشش باشم دوست دارم براش خرید کنم دلم میخاد راحت زندگی کنه کمتر سختی بکشه نمیدونم چم شده

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ای وای طیبعیه مامان مهم همین طوریه خیلی وقته حرفامو بهش نمیگم درسته دوسش دارم اما میبینم بقیه با مامانشون صمیمی و راحتن منم قبول کردم چن سال پیش

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

خب شاید سریال دوست نداره شاید ادم برون گرایی دوست داره صحبت کنه از سریال دیدن خوشش نمیاد چه ربطی به ...

اتفاقا میخواستم سر حرفو باز کنم ولی اصلا توجه نمیکنه 

سریالم دوست داره الان میره پیش دوستاش برمیگرده میگه چرا سریال جدیدارو دانلود نمیکنی همه میبینن 

پدرمم که بود و نبودش فرقی نمیکنه اصلا نگام نمیکنه

هعی.ولی با همه این اوصاف بازم دوسش دارم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

تا وقتی خونه اونایی ینی مجردی باهاش تو جنگی منو مامانم خیلی اوضامون بدتر بود جوری ک ازدواج کردم خوشح ...

حتما رابطتتون انقد بد نبود ک دلت تنگ شده براش 

من ک میگم ازدواج کنم دیگ تو این خونه نمیام