2777
2789
عنوان

مامان شمام آدم حسابتون نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
تا وقتی خونه اونایی ینی مجردی باهاش تو جنگی منو مامانم خیلی اوضامون بدتر بود جوری ک ازدواج کردم خوشح ...

منم دیگه از دستشون خسته شدم دارم به ازدواج فکر میکنم

مثل توام دوری و دوستیه ازش دوری دلت تنگ میشه

من کنکوریم همش تو اتاقمم همون انقدی که میام بیرون حرف میزنم هر دوشون میگم چقد حرف میزنی همش میگن چقد ...

من تا میام سر سفره بشینم شروع میکنن امروز چرا دیر پا شدی بابا من شبش شاید دیر خابیدم یا شاید مریض بودم که دیر بیدار شدم

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی خونه اونایی ینی مجردی باهاش تو جنگی منو مامانم خیلی اوضامون بدتر بود جوری ک ازدواج کردم خوشح ...

نه عزیزم خوب کاری میکنی منم با همه بدیاش بازم ازش دس برنمیدارم

ای وای طیبعیه مامان مهم همین طوریه خیلی وقته حرفامو بهش نمیگم درسته دوسش دارم اما میبینم بقیه با مام ...

منم دوستم بهم تعریف میکرد میگفت تاسیانو نشستیم با مامانم دیدیم و اینا باحال بود  منم دلم خواست با مامانم وقت بگذرونم که اونم اینطوری کرد

من تا میام سر سفره بشینم شروع میکنن امروز چرا دیر پا شدی بابا من شبش شاید دیر خابیدم یا شاید مریض بو ...

منم نا 6و نیم داشتم درس میخوندم ازونور 11 بیدار شدم بیچارم کزده

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

حتما رابطتتون انقد بد نبود ک دلت تنگ شده براش من ک میگم ازدواج کنم دیگ تو این خونه نمیام

افتضاح بود رابطمون😂

اونا شهرستانن ما مثلا دو سه ماه یبار میرفتیم مسافرت اونجا فقط دو دیقه اول روبوسی و احوالپرسی بعدش جنگ جهانی میشد جوری ک شوهرم نمیزاشت زیاد اونجا بمونم میگف میکشین همو😂😂😂

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

نه عزیزم خوب کاری میکنی منم با همه بدیاش بازم ازش دس برنمیدارم

اصن ناخداگاه به این حس و باور رسیدم همیشه فک میکردم مامانمو خیلی دوس ندارم

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

منم دوستم بهم تعریف میکرد میگفت تاسیانو نشستیم با مامانم دیدیم و اینا باحال بود منم دلم خواست با ما ...

ولش کن برو با رفیقان فیلم ببین تنهایی ببین 

مامان من اینطوریه ی فیلم میزارم ببینیم نمیبینه ذوقم کور میشه دیگ ولش کردم

منم دوستم بهم تعریف میکرد میگفت تاسیانو نشستیم با مامانم دیدیم و اینا باحال بود منم دلم خواست با ما ...

منم زیاد میشنوم دوستام تعریف میکنن با مادرشون چکارایی میکنن منکه ول کردم