2777
2789
عنوان

نمیتونم دختر خوبی باشم 🥺🥺🥺

98 بازدید | 3 پست

سلام . اسم من سارینا هست ..........من با مامانم هر روز سره یه چیز کوچیک دعوا میکنیم مثلا اون روز سره این که جا ظرفی رو خالی نکرده بودم دعوا کرده بودیم 

کلا من از کار های خونه بدم میاد شما هایی که دخترای خوبی هستین کمکم کنید 

بنظرتون چظوری دختر خوبی باشم ؟ چطور دختر خوبی باشم ؟ بعد من خیلی دلم میخواد بیرون برم  و سر همین با مامانم بحثم میشه مثلا جای آن چنانی هم نمیرم 

مثلا پیش دوستم که خونشون جفت خونمونه میرم فقط همین جا میرم 

چون تنبیهم کردن 🤒🥺 بنظرتون کدوم خوبه ؟ 

1به حرف مامانم گوش نکنم 

2 باهاش سرد باشم 

3به هرچی گفت بگم باشه یا بیشتر چیزاش رو قبول کنم 

4اصلا باهاش حرف نزنم 

شما بگید ؟ هر کدم که انتخابش بیشتر بود اونکارو میکنم 

حالا اینکه مردم شبیه حرفاشون نیستن به کنار چرا کسی شبیه عکساش نیست ؟😐

مامانت خب گناه نکرده مادر شده که باید همیشه کار هارو تنها انجام بده به نظر من هرکسی که تو خونه زندگی میکنه یه سهمی از کار خونه داره میفهمم خوشت نمیاد ولی بهتره کمککنی تا بهش فشار نیاد عصبی بشه اون وقت اونم به دلت راه میاد کلا خونه که ای فشار روی یک نفر نیست و همه کمک میکنن خانواده های شاد تری ان

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تو دختر خوبی هستی فقط یکم تجربت کمه یایکم نسبت به بعضی کاراتنبلی می‌کنی بنظرم لیست کارایی که مامانت ازت توقع داره  روبنویس و قبل از اینکه بهت بگه انجامش بده اینجوری دیگه بینتون تنش ایجاد نمیشه دیگه اینکه مواظب خودت باش و برای بهترشدن  ایندت تلاش کن حالا درس خوندن یا  کار کردن و زیاد باهاش جرو بحث نکن کلا بهونه دستش نده اینجوری هم اعصاب خودت راحتتره هم مادرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.