2777
2789

توی این دوره زمونه کسی ک دستش به دهنش برسه وضعش خوبه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع خوب یعنی چی داره ؟

نون شب دارع ی الونک از خودش داره یماشین معمولیم زیر پاشه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من اینجا گفتم چیا دارم (تاپیک‌فرزند سوم) البته پرسیدن وگرنه بخدا ادم ندیددبدید نیستم جار بزنمبهم‌گفت ...

ببین من سوالم اینه مثلا میگن فلانی وضعش خوبه دستش به دهنش میرسه یعنی چی داره که میگن وضع خوب

قاضی اصلی خداست💚

کسی که دندون های سالمی داره وضعش خوبه نه اون کسی ک 50تا النگو دستشه دندوناش یکی بود بود دیگه نبوده

کسی که کارت میکشه نگاه به مانده حسابش نمیکنه

وازهمه مهم تر مستاجر نباشه وضعش خوبه تواین زمونه این یعنی وضع خوب 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
ببین من سوالم اینه مثلا میگن فلانی وضعش خوبه دستش به دهنش میرسه یعنی چی داره که میگن وضع خوب

عزیزم یه خونه ماشین دیگه وضع مالی خوبه تو این شرایط

باغ و زمین و مغازه هم داشته باشه که دیگه عالیه

اگه تو ایران باشه

یکی دوتا ماشین مدل بالا

چندتا خونه تو جاهای خوب(الهیه، جردن، نیاوران و...)

یه شغل سطح بالا با ماهی حداقل ۳۰۰ میلیون سود

سالی یکی دوبار هم سفرای خوب خارج از کشور برن....

ما یه همچین فردی تو آشناها داریم و بین ما معروفه به آدم خیلی پولدار

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!