2777
2789
عنوان

بنظرتون کار خوبی کردم

175 بازدید | 19 پست

خواهر شوهر با اون حرفایی ک بهم زده بود پرووو زنگ زده بود 

سلام زنداداش شماره کارت برات میفرستم داری یه تومن بهم بدی 

در صورتی ک یه دوماه پیش شوهرم بهش پول داده بود گفته بود تا عید پس میدم 

بعد منم بدون هیچی گفتم ک پول دارم ولی متاسفانه داداشت گفته ب هیچ کس بدون اجازه اش پول قرض ندم 

بعد برگشت گفت ک من الان اومدم خرید عیدمو کنم پولم کم اومده بریز برام بعدا برات میریزم 

گفتم شرمنده قطع کردم 

همین ادم یه ماه پیش هرچی از دهنش در اومد بار من کرد😐😐😐

اوما چقدر پرروووووو شدن

با توجه به رفتارای قبلیش خوب کردی

آدم مگه واسه خرید عید از کسی قرض میکنه؟

حالا یه کار واجب بود یه چیزی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش اینه با هر کسی مثل خودش رفتار کرد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خوب کردی بنظرم چون وقتی بهت احتیاج داره باید حد خودشم بدونه که حرف بارت نکنه

دقیقا همینن 

شوهرم نمیبره شون جایی میان زن داداش زن داداش میکنن ک من برم بگم منننن خرممم میرم دوساعت شوهرمو میگم ک ببرتشون 

باز خرشون ک از پل میگذره ...

حالا همسرت نظرش چیه نیاد بفهمه بعد باهات جنگ راه بندازه که چرا به خواهرم پول ندادی؟

نه چیزی نمیگه 

خودشم میگ تو خودت باعث شدی اینجوری رفتار کنن 

یه چیز گفتن ده تا میگفتی بعد جرات داشتن چیزی بهت میگفتن 

دقیقا همینن شوهرم نمیبره شون جایی میان زن داداش زن داداش میکنن ک من برم بگم منننن خرممم میرم دوساعت ...

بنظرم خودت و کلا بکش کنار 

بخاطر همچین آدمی نرو رو ننداز 

شوهرت برد برد نبردم تو چیزی نگو