2777
2789
عنوان

بنظرتون کار خوبی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست

با اینکه دعواتون شده کار ندارم

کسی که بدهیشو تسویه نکرده برای چی میره خرید

تازه اونم باز خرید قسطی از دیگران

مگه دیگران خودشون چلاقن نمیتونن پولشونو خرج کنن که این ادم داره خرج میکنه

خواهرشوهر منم چون اینجوریه کاملا درک میکنم

انقدر نفهمه تا پول دستشه خرج دک و پزش میکنه و میدونه فلان موقع باید پول داروهاشو بده تمام پولاشو خرج میکنه که برادراش مجبور شن پول بدن بخصوص شوهر من

هر بار ۲ تومن ۵ تومن و...

سهمش از درامد ما .خودمم شاغل. بیشتر از منه که زن این خونم

من که راضی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینن شوهرم نمیبره شون جایی میان زن داداش زن داداش میکنن ک من برم بگم منننن خرممم میرم دوساعت ...

وای چندروز پیش پدرشوهرم هی زنگ میزد به شوهرم که بیا دنبالمون مارو ببرو خونه داداشت کلافمون کرد ازبس زنگ زد شوهرمم گفت توام اماده شو حالا که داریم میریم خونه داداشم توام بیا اینم بگم جاریم اصن ازاون ادما نیس ک از مهمون بدش بیاد کلا باهم خیلی خوبیم وقتی رسیدیم سرکوچه مادرشوهرم اینا دیدیم مادرشوهرو پدرشوهر برادرشوهرمو جاریمم هستن که خب جانمیشدیم توماشین برادرشوهرمم باموتور اومد ینیااااا مادرشوهرم چندبار گفت من چه میدونستم توام میای جا واسه پسرم نموند مجبورشد باموتور بیاد منم گفتم دست میکردین تو جیب مبارکتون بااسنپ میرفتین ماشین خودمونه هرجا دلم بخواد باهاش میرم

حالا رسیدیم خونه جاریم واسه اونم تعریف کرد که اینم اومد جا واسه پسرم نموند