2777
2789
عنوان

بعد از این همه سال خونه خریدم ولی حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ی چیز بزن ک همیشه مد باشه 

ک چند وقت دیگه از مد رفت دغدغه عوض کردنشو نداشته باشی 

کابینتا ما المینیوم سفید با دستگیره های طلایی طرح ممبران بعد هفت سال هنوزم قشنگی هرکی میاد خونمون کلی خوشش میاد

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

سخت نکن برو مثلا پیج بااگری مثه الی یا لیلی دیلی ببین میپسندی همون مدل بزن

آره لیلی دیلی می‌پسندم 

ولی آخه اون کل خونه ش ساده س 

کابینتشم ساده س

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
ببین ی چیز بزن ک همیشه مد باشه ک چند وقت دیگه از مد رفت دغدغه عوض کردنشو نداشته باشی کابینتا ما المی ...

لطلا عکسش رو بزار

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

بنظرم چیزی بزن که تمیز کردنش راحت باشه

و بیشتر دغدغه طراحی داشته باش ،جای ماشین ظرفشویی ،گاز ،ماشین لباسشویی ، فر تو کار و سطل زباله ،جای پیاز و سیب زمینی 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

آره لیلی دیلی می‌پسندم ولی آخه اون کل خونه ش ساده س کابینتشم ساده س

خب شما ساده بزن منتها دیگه با وسایل زیبا چیدمان کن که ساده هم نباشه فرش رنگ قرمز مبل رنگ های شاد خیلی خونه قشنگ میشه بزن تو گوگل ایده بگیر ببین حال دلت با چه تم رنگی خوبه

داخل فلز که ارزون‌تر در میادبی کیفیت تر هم هست

عزیزم خبر داری از قیمت؟؟؟ پسر خاله من یزرع زد فلز 50 تومن میشد داخل چوب 25 تومن دو برابره، ظرف بزاری هرچیه چوبه خم میشه سنگین باشه، عردس خاله من چای سازش زیر کابینته بخار آبش ب مرور چوب و چسبو خراب کرده دارن تعمیر میکنن داخل فلز بهترینه رویه ساده و شیک 

اره هر چی بزنم سفید میزنم رنگ تیره اصلا سلیقه م نیست

بده طراحی کنن برات تو اینستا دیدم عکس آشپزخونه یا خونه رو میفرستن اونا طراحی میکردن خیلی جالب بود 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞