امیدوارتاقیامت مدیر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 عنوان بعد از این همه سال خونه خریدم ولی حالا | مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 43 پست نمیدونم کابینت ممبران بزنم یا های گلس یا معمولی مسئله سر پولش نیست سر اینه که نمیدونم چه سبکی بزنم سلیقه م زیاد خوب نیستلطفا راهنمایی کنید لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته 1403/12/20 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17844 اگه میخوای ساده باشه همیشه شیک و مد نئوکلاسیک در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
شوکولات_تلخzm عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 285 ممبران از مد میوفته البته از نظر من از اول ضایع بود ی مدل های گلاس هس من خودم برا آشپزخونه خودم دارم اون آقایی که اومده بود خونمون تو کار ام دی اف بود میگف های گلاس مثل این خیلی کم پیدا میشه ی جور ماته و رگه رگه هستش
شوکولات_تلخzm عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 285 یکی از اقوام چوب زده بود خیلی حس خوبی داشتتمیز شدنش و نمیدونمسطل اشغالی تفکیک تر و خشک داشتجای پیاز ... این طراحای جدید ک جای ادويه و جای قابلمه رو کنج در آوردن واقعا عالیه
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 ممبران از مد میوفته البته از نظر من از اول ضایع بود ی مدل های گلاس هس من خودم برا آشپزخونه خودم دارم ... لطلا یه عکس ازش بده لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
شوکولات_تلخzm عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 285 لطلا یه عکس ازش بده چن دقیقه دیگه میزارم برات قفل نکن تاپیکتو، خونم بازار شامه 😂
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 17067 من خونم ممبران طرح نئوکلاسیک هست هرکی میبینه عاشقش میشهساده وقشنگ و با کیفیت
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 من خونم ممبران طرح نئوکلاسیک هست هرکی میبینه عاشقش میشهساده وقشنگ و با کیفیت لطلا عکس بده ازش سبک مبل و فرش و پرده ت چیه لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 اگه میخوای ساده باشه همیشه شیک و مد نئوکلاسیک آره میخوام جوری باشه که همیشه مد باشه و هیچوقت نخوام عوضش کنم لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17844 آره میخوام جوری باشه که همیشه مد باشه و هیچوقت نخوام عوضش کنم سبک نئوکلاسیک رو سرچ کن میبینی چقد ساده و شیکن در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 بنظرم چیزی بزن که تمیز کردنش راحت باشهو بیشتر دغدغه طراحی داشته باش ،جای ماشین ظرفشویی ،گاز ،ماشین ل ... واقعا درسته طراحی خیلی مهمه لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1877 مممنونم گلم به خوشی استفاده کنی لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته