2777
2789

دیابت هم دارن البته و سن بالاست .خواهشا اگر کسی رو می شناسید بگید .در ضمن تبلیغ نکنید و خدارو رو در نظر بگیرید .

✔️ خبرنگار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و مادر شوهرم سه ماه فاصله عملمون بود اون هفتاد سالشه من ۳۶ سال 

ماشالله اون اصلا نفهمید عمل کرده انقدر راحت بود 

ولی من یه غلط کردن افتادم از درد بعد عمل 

یه دکترم هردو تامونو عمل کرد

مشکلی ایجاد نشد ؟

تا دو روز بعد عمل حالش خوب بود و دکتر گفته بود مرخصه . مامانم خیلی احتیاط می کرد به قلبش فشار نیاد . ولی یه ساعت اومد خونه که استراحت کنه زندایی م مونده بود پیشش . بجای توالت فرنگی برده بود دستشویی معمولی . موقع پاشدن به قلبش فشار اومده بود از حال رفته بود که دو سه روز ccu بستری شد بعد مرخص شد تا حالا هم مشکلی نداشته 

سیب درختی و سرکه سیب براش خیلی خوبه اگه هر روز چند تا سیب بخوره و بعد غذا سرکه سیب  و اگه کیسه صفرا عفونت نداشته باشه کم کم خودش خالی میشه  باید غذاهاش کم چرب باشه چون پیره فکر کنم عادت داره کم چرب بخوره 

تا دو روز بعد عمل حالش خوب بود و دکتر گفته بود مرخصه . مامانم خیلی احتیاط می کرد به قلبش فشار نیاد . ...

ببخشید ولی کیسه صفراذمگه نزدیک قلب هست ؟ چرا باید مراقبت بود فشار نیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

✔️ خبرنگار