2777
2789
عنوان

ی چیز دیدم تعجب کردم سوره نجم برا عزیزشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11919 بازدید | 38 پست
سوره ای نیست که فقط برای فرد خاصی زیبا و خواستنی بشی؟

سوره ی نجم و زمر و شمس رو به همین نیت بخون 

تاثیرشو ببین 

اگر میخوای یکی بهت علاقمند بشه به شرط اینکه حلال باشه سه بار هر روز سوره ی طلاق و یکبار هم مزمل بخون عالیه 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من تاپیکامو ببینی در زمینه ی سوره های قرآن هم نظرسنجی میدارم هم خودم عمل میکنیم یه سری تجربیاتی ...

نجم سجده داره

سوره ای بلد نیستی برای محبوبیت و عزیز شدن؟؟؟

😘Thanks GOD 
یعنی چجوری ب چشم میومدی؟

مثلا توی دانشگاه با یه دختری حرف میزدم نمیشناختمش یهو شکلات از کیفش در آورد داد بهم 

یه دختر دیگه لپمو کشید گفت تو چه نمکی 

حالا نمی‌دونم این سوره روی اخلاق هم تاثیر می‌ذاره یا ن 

شاید مهربون تر شده بودم 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

سوره ی نجم و زمر و شمس رو به همین نیت بخون تاثیرشو ببین اگر میخوای یکی بهت علاقمند بشه به شرط اینکه ...

اسکرین گرفتم گم نکنم چیزی رو که گفتی مرسی حتما انجام میدم خیر ببینی❤️❤️

به غیر  از اینا دعایی نیست بخونیم و رابطه ای که با لجبازی تموم شده و بیخبر هستیم برگشت بخوره؟

ببخشید زیاد سوال میکنم:))

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

سوره ی نجم و زمر و شمس رو به همین نیت بخون تاثیرشو ببین اگر میخوای یکی بهت علاقمند بشه به شرط اینکه ...

@azukargirl  

اسکرین گرفتم گم نکنم چیزی رو که گفتی مرسی حتما انجام میدم خیر ببینی❤️❤️به غیر از اینا دعایی نیست بخ ...

فدات عزیزم 

ببین باید مداوم بخونی اینها رو فکر کن هر بار که میخونیش تاثیرش یک درصد هست همینطوری هر روز که مداوم بخونی تاثیرش می‌ره بالاتر و بالاتر 

حالا خیلیا با یکبار خوندن هم اثر می‌بینن ولی اصلش همون مداوم خوندنشه 

دعای نادعلی برای محبت و عشق دستور عمل زده بود توی گوگل 

ولی کلا هیچوقت پافشاری نکن توی این زمینه ها 

بزار خدا بهترینو بزاره توی مسیرت

فدات عزیزم ببین باید مداوم بخونی اینها رو فکر کن هر بار که میخونیش تاثیرش یک درصد هست همینطوری هر رو ...

فدات عزیزم مرسی وقت گذاشتی خیر ببینی به آرزوهات برسی همیشه❤️❤️🥲

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

فدات عزیزم مرسی وقت گذاشتی خیر ببینی به آرزوهات برسی همیشه❤️❤️🥲

هم‌چنین عزیزم 

سال خوبی داشته باشی