2777
2789

واقعیه؟کسی تجربش کرده؟یعنی با خوندن دائمش بین مردم عزیز و دوست داشتنی شده؟

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نجم رو مداوم خوندم 

بیشتر به چشم بقیه میومدم 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

اگر بدونی قرآن چه معجزه هایی می‌کنه

هر سوره اش معجزه ی جداگانه اس

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

آدم با رفتار و منش و شخصیتش بین دیگران عزیز میشهحالا یکی بشینه هی نجم بخونهوقتی آداب و رفتار اجتماعی ...

اینا رو که میگی درسته 

ولی وقتی کسی خواستار چیزی باشه و مثلا فلان دعا رو براش میخونه 

تو ناخداگاهش تلقین میکنه داره اثر میکنه و حواسشو بیشتر جمع میکنه و اخلاقش شاید بهتر باشه 

و همون اخلاق خوبش باعث تاثیر مثبت روی روابطش میشه

واقعا😐یعنی چطوریبعد روزی چندبار میخوندی

جدی میگم بخدا 

من روزی یکبار میخوندم سجده ی واجب داره آخرش باید سجده کنی 

بعد تازه یه سوریه دیگه هست شمس 

اون حتی باعث میشه زیباتر به نظر بیای 

اونو هنوز خودم امتحان نکردم 

سوره ی زمر هم برای محبوبیت و عزتمندی بیان شده

شما خودتون نتیجه دیدین؟

آره من تاپیکامو ببینی 

در زمینه ی سوره های قرآن هم نظرسنجی میدارم 

هم خودم عمل میکنیم یه سری تجربیاتی دارم 

جدی میگم بخدا من روزی یکبار میخوندم سجده ی واجب داره آخرش باید سجده کنی بعد تازه یه سوریه دیگه هست ش ...

سوره ای نیست که فقط برای فرد خاصی زیبا و خواستنی بشی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}