2777
2789

مادرشوهرم خانومه خوبی هست ولی خیلی زیاد از چشم زخم میترسه(منم به چشم زخم معتقدما ولی نه در حد کارای این)مثلا کسی بگه عروست شاغله میگه این خیلی بیچارست هرروز سردرد داره از سر کار که میاد هرروز صداش گرفته یا میگه پول ندارن عروسی بگیرن(پول داشتیم خودمون نخواستیم بگیریم)

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مادرشوهرت برات مهم باشه نه فامیلش

حواستو بده به زندگیت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اسی نمیری تو رو حالم اصلا خوب نبود یک ماهه پریودیم بهم ریخته همش خونریزی دارم ولی تاپیکتو خوندم خنده به لبم اومد🤣🤣بهش بگو مامان می‌دونم دوستم دارید ولی ماهم عزت نفس داریم تا این حد نمیخاد چیزی بگید فقط از خوشی هامون چیزی نگید

بنظرم حق داره و توهم درکش کن خوبی شما رو میخواد الان اگه یکم یه چیز مثبت تو زندگی داشته باشی زود چشم میخوری

من مادربززگم اینطوریه نمیگه بدبختن ها ولی خب از اتفاقات خوبمون هیچوقت به کسی نمیگه

اسی نمیری تو رو حالم اصلا خوب نبود یک ماهه پریودیم بهم ریخته همش خونریزی دارم ولی تاپیکتو خوندم خنده ...

جدی میخندین😐من همش حرص میخورم از کاراش اون سری دختر خاله همسرم دیدتم میگه این چه ظلمی بود به خودت کردی رفتی معلم شدی 

معلوم نی چی گفته 

بنظرم حق داره و توهم درکش کن خوبی شما رو میخواد الان اگه یکم یه چیز مثبت تو زندگی داشته باشی زود چشم ...

اره از خوش بختیمون نگه ولی خب نگه هم بدبختیم