2777
2789

امروز آسمون صاف و آفتابیه و هوای بهاری داره میاد ، اما هوای دلم شبیه اولین روزای زمستون خوزستانه ، حال و هوای آهنگ winter ahead رو داره ، حس میکنم توی جنگل خلوت دلم راه میرم روی برگای پاییزی و باد هر لحظه شدید تر میشه و آسمون هر لحظه تیره تر میشه از ابرای سیاه ، ولی اگه بارون بباره من چتر ندارم🥲 اگه برف بباره چی؟ اگه اون جنگل از خونوادم دور باشه اونوقت من حتی یه کلبه کوچیک هم ندارم🍂

نمیتونم اینقدر ضعیف و تنها باشم نه؟ 

من باید قوی باشم...

.

.

.

ذهنم خیلی شلوغه ، هزاران دلیل دارم واسه ادامه درس خوندن برا کنکور ، اما تا شروع میکنم انگار پاهام به زمین قفل میشه و نمیتونم حرکت کنم ، نمیدونم چرا اینجوری میشم واقعا نمیدونم چطور ذهنمو کنترل کنم ؛ اما یه چیزو خوب میدونم، اینکه نمیتونم دوباره ببازم ، نمیتونم دوباره مثل پارسال تلاش نکنم ، نمیتونم بزارم دیگران فکر کنن یه آدم بی مصرف بی عرضم ، نمیتونم مگه نه؟

تا الان نهایتش روزی سه چهار ساعت درس خوندم ، اصلا کافی نیست مگه نه؟ تا کنکور اردیبهشت ۵۰ روز زمان دارم ، میخوام این پنجاه روز صد خودمو بزارم ، میخوام ببینم با ۵۰ روز تلاش کردن چقدر میتونم به رویاهام نزدیک تر بشم... 

خدای مهربونم ، لطفا کمکم کن آخرش تو حسرت و پشیمونی نمونم...

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ۵۰روز وقت داری؟

آره ، کافیه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

50 روز میدونی چقدر زیاده؟ روزی 12 ساعت بخونی میشه 600 ساعت ولی تو سعی کن بیشتر بخونی مطمئنم که موفق ...

ممنونم عزیزم❤️

عزیزم من وقتی همسن تو بودم عشق کنکور داشتم ولی دل خوندن نه....

همه از صبح زود میرفتن کتابخونه تاساعت ۱۲شب حتی گاهی مجوز میگرفتن تاصبح...

منم ب هرکی میرسیدم میگفتم توی ۳ماه میشه قبول شد آیا؟؟

میگفتن معلومه ک میشه..

ولی اگه بخوای قبول بشی باید یکسال تموم وقت وانرژی بذاری 

باید انقدر تست بزنیییی تا تست زدنو یادبگیری وگرنه هربار کسل تر میشی..

من واقعا خواستم راهنماییت کنم نه که ته دلتو خالی کنم❤️

عزیزم من وقتی همسن تو بودم عشق کنکور داشتم ولی دل خوندن نه....همه از صبح زود میرفتن کتابخونه تاساعت ...

گلم با ۶۰درصد تاثیر قطعی دیگه تست اونقدرام حائز اهیمت نیست ک بخواد یه سال وقت بزاره😉

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

عزیزم من وقتی همسن تو بودم عشق کنکور داشتم ولی دل خوندن نه....همه از صبح زود میرفتن کتابخونه تاساعت ...

ممنونم عزیزم متوجه منظورت هستم ، ولی من واقعا از نظر درسی مشکلی ندارم ، تو سه سال دبیرستان هم همه تستی رو زدم اما مشکلم اینه که خیلی کم کم پیش رفتم در حد همون روزی سه چهار ساعت ، و این واسه کنکور کافی نبود ، به هرحال تلاشم رو میکنم 🙂 

فقط ۳۵ روز زمان دارم 😓