2777
2789

خدا شاهده انواع برند هارو امتحان کردم چه خارجی چه ایرانی برند های ارگانیک اما هیچ کدومشون کار خاصی رو پوستم نکردن حالا مشکلم چی بود منافذ باز و جوش که هیچکدوم با روتین درمان نشد فقط یکم بهتر میشه اونم اگه یه روز قطع کنی بر میگرده همش به ژنه دوستای من از بد ترین مارک های آرایشی استفاده میکنن با رژ پنج تومنی کرمپودر صد تومن میکاپ کامل میکنن شب با آرایش میخوابم تهش با صابون پوستشونو میشورم و آرایش پاک کن بدترین برند خدا شاهده این سه تا دوستم همه پوستشونو صافه صافه مرطوب کننده کاسه ای بزرگ اردن که مال دسته به صورت میزنن خیلی خوبه دوستشون اونوقت من همه ارایشیام کیکو و شیگلم و استی لادره روتین پوستی کره ای دارم که چند میلیون هزینه کردم پوستم ریدس

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دختر عمو من یه کرم پودر ده هزاری برا پنج شیش سال پیش داره صبحاهم صورتشو با تاید یا شامپو میشوره صورتش عین پوست بچه نرم و بدون جوش و لکه 😐😐منم از وقتی روتین موتینو کنار گزاشتم پوستم بهتره فقط زود زود چرب میشه که دکتر کفت بخاطر بارداریع

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ای دمت گرم

من هم پیج ۲ تا دکتر پوست دارم

هم رفتم

همشون گفتن یه شوینده مناسب

یه ضد افتاب

یه ابرسان 

کافیه برندم مهم نیست و بقیه فقط تله تبلیغاتیه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

دقیقا دختر عمو من یه کرم پودر ده هزاری برا پنج شیش سال پیش داره صبحاهم صورتشو با تاید یا شامپو میشور ...

هر چی بیشتر به پوست برسی بدتره حساس هم میشه باید از همون اول عادت می‌دادیم به همین صابون و تاید و مایع دستشویی 

ای دمت گرممن هم پیج ۲ تا دکتر پوست دارمهم رفتمهمشون گفتن یه شوینده مناسبیه ضد افتابیه ابرسان کافیه ب ...

همین هارو هم لازم نیس هر روز بزنی وقتی خونت آفتاب گیر نیس نیازی نیس ضد آفتاب بزنی شوینده هم روزایی که آرایش داری یا ضد آفتاب باید استفاده کنی نه روزی دو باری که میگن جدیدا هم ثابت شده بهتره پوست صبح ها با شوینده شسته نشه در حالی که قبلاً میگفتن روزی دو بار هر روز یه چیزی میگن

هر چی بیشتر به پوست برسی بدتره حساس هم میشه باید از همون اول عادت می‌دادیم به همین صابون و تاید و ما ...

من هر چی آبرسان تو بگی استفاده کردم. گرون گرون.. همشون آشغال بودن.. فوم‌شستشو هم همینطور... دیگه نخریدم

من هیچی استفاده نمیکنم جوش و اینا ندارم همه میگن پوستت خوبه ولی خودم همین منافذ باز خیلی رو مخمه مخص ...

منافذ واقعا درمان نمیشه 

سلام دوست عزیزز

من 1راهنمایی بکنم ببین باید درونی روی خودت کار کنی از عرقی

جات استفاده کنی وگرنه کرم ها بتنهایی نمیتونن موثر باشن

من خودم بجز 2تا کرم ی ضد آفتاب و ی کرم پودر دارم مارک خوب

ولی میخام بگم سبک زندگی استفاده از عرقی جات حجامت

خخخیلی تاثیر داره کرم‌ها نمیتونن جای اینارو بگیرن

ربطی تم ب ژن نداره

من هر چی آبرسان تو بگی استفاده کردم. گرون گرون.. همشون آشغال بودن.. فوم‌شستشو هم همینطور... دیگه نخر ...

من که برند های ارزون به پوستم نمیخوره گرون ها قطعا بهتر و سبک ترن ولی باز هم معجزه نمیکنن برا پوست