2777
2789
عنوان

زندگی به وقت اقلیما

107 بازدید | 4 پست

کسی خونده؟

میشه بگه درنهایت چی میشه یه بخشیشو خوندم راجب تناسخه واطلاعات راجب تناسخ ندارم ولی تو رمان ترسناکه ارزش خوندن داره؟

رمان خونا میشه رمان خوب که آبکی نباشه ازاین رمانای تکراری نباشه وپرمحتوای  باشه معرفی کنید مثل دالان بهشت

رمان نازنین ۸۷ هم معرفی کنید اگه میدونید ممنون میشم

عابر بی سایه، حصار دستهای من ،این مرد امشب میمیرد، با سقوط دستهای ما ، اینجا زنی عاشقانه میبارد ، غرقاب ، بوی جنگل های افرا ،آوای دُرنا از زینب ایلخانی

اینا را خواندم و خیلی دوست داشتم

رمانهای زهرا ارجمند نیا و  زینب ایلخانی عالی هستن

میشه اگه رمان داری برام بفرستی 

عابر بی سایه، حصار دستهای من ،این مرد امشب میمیرد، با سقوط دستهای ما ، اینجا زنی عاشقانه میبارد ، غر ...

اینجا نمیشه فرستادمن زندگی به وقت اقلیما دارم باچند تا رمان دیگه همه رو هم ازگوگل به راحتی دانلود کردم عزیز

میشه خلاصه ی عابر بیسایه وحصار دستهای من با این مرد امشب میمیردو بگی امکانش هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نمیشه فرستادمن زندگی به وقت اقلیما دارم باچند تا رمان دیگه همه رو هم ازگوگل به راحتی دانلود کر ...

عابر بی سایه در مورد یه دختری هست که به خاطر مشکلاتی که برای نامزدش پیش میاد مجبور به ازدواج صوری با دایی نامزدش میشه و اتفاقات بی نظیر عاشق این رمان هستم دوبار خواندمش

این مرد امشب میمیرد را خیلی سال پیش خواندم دقیق یادم نیست اگه اشتباه نکنم راجع به مردی که مجبور سرکشی های یه دختر شر و شیطان را جمع و جور کنه و ماجراها از همانجا شروع میشه اینو هم همون زمان که خواندم عاشقش شدم و میخوام دوباره بخوانمش