2777
2789

الان که دخترم حاضر میکردم هر چی گفتم بره دسشویی تا مدرسه راحت باشه نمیرفت

یکی دوبارم شلوارش خیس شده بود 

چند بارم لحظه رسیدن به خونه نتونسته بود کنترل کنه

سال اوله

هرچی گفتم گفت نمیرم با حرص و اعصاب از اینکه بیدار شده

منم موهاشو میبافتم موهاش به پایین کشیدم گفتم حرف گوش کن دیگه باز میری لباست خیس میکنی بد میشه

عه

سرش کمی عقب خم شد.البته با شدت نبود و زیاد هم نبود  جزیی در حد ۳۰ درجه اینا ولی چون انتظارش نداشت ناگهانی بود.

خریت کردم میدونم 

بنظرتون چیزی نمیشه؟خیلی از بابت کارم ناراحتم و برا بچم استرس دارم چیزی نشه و سلامت باشه اون قلب منه روح منه ولی خیلی لجبازی کرد 

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چیزی نمیشه ولی بچه ی من بودتایک ساعت عرمیزدومیگفت مدرسه نمیرم هرچندپسرمنم هرچی گفتم امروزدس ...

همون سر صبحی از اینکه دیر بیدار شده گریه زاری راه انداخت ولی بیست دیقه تا سرویس بیاد وقت داشت

از گریه اش عصبی شده بودم سر عجله اش نمیخواست بره دسشویی

اولا ک یکم موهاشو کوتاه کن بچه کلافه میش . از اون باباتم اصلا نگران نباش بلاخره باید بدون هر کار اشت ...

مادری کردن خیلی سخته 

از خوشحالیش هزاران برابر بیشتر از خودش خوشحال میشم از ناراحتیش داغون

ممنون از همتون که آرامش دادید

اولا ک یکم موهاشو کوتاه کن بچه کلافه میش . از اون باباتم اصلا نگران نباش بلاخره باید بدون هر کار اشت ...

پیامد کار اشتباه کتک؟ بهتر نیست جور دیگه تنبیه بشه پس فرق اینجا با جنگل چیه 

تو الان موهاشو کشیدی رفت؟ خودشو خیس میکرد بهتر بود یا گردنش تاب بر میداشت اول صبح بچه ها عصبانین

نمیدونم واقعا نمیدونم اره رفت هم دسشویی رفت هم مدرسه

😭😭😭😭😭

پیامد کار اشتباه کتک؟ بهتر نیست جور دیگه تنبیه بشه پس فرق اینجا با جنگل چیه

کتک نزدم بخدا فقط بافتش رو یکم کشیدم پایین

من با کتک مخالفم اصلا نمیتونم

سر ده دیقه چه تنبیهی میتونم بکنم؟

نمیدونم واقعا نمیدونم اره رفت هم دسشویی رفت هم مدرسه😭😭😭😭😭

بچه که بلانسبت گوسفند نیست که اگه نرفت چوب بزنی الانم اشکال نداره ولی دیگه این کارو نکن چون حالش تا اخر روز خراب من صبح یکی باهام بد حرف بزنه با اینکه سنم زیاده تا اخر شب اعصابم خورده 

کتک نزدم بخدا فقط بافتش رو یکم کشیدم پایینمن با کتک مخالفم اصلا نمیتونمسر ده دیقه چه تنبیهی میتونم ب ...

ببین تنبیه نباید اینشکلی باشه باید محرومیت باشه من داداشم تنبلی چشم داشت مامانم گاهی میزدش چونکه چسم بند نمیزاشت یک مدت محرومش کردن از گوشی چشم بند گذاشت باز برداشت براش شرط گذاشتن که گوشی فقط با چشم بند میشه بعد دکترشم ترسوندش بچه ها معمولا از پدر مادر ها حرف شنوی ندارن از دیگران کمک بگیری خوبه یا براش محرومیت یا جایزه در نظر بگیری

انشاالله بچت بزرگ میش متوجه میشی بعدم کتک نزد تشر زده

روان بچه هزار برابر ارزش داره ما همه نتیجه بد اخلاقی و بی فکری والدین هستیم منم برادر دارم کوچیک دیگه قبول داری پسر خیلی از دختر شر تره من اینو نمیزدم 

بچه که بلانسبت گوسفند نیست که اگه نرفت چوب بزنی الانم اشکال نداره ولی دیگه این کارو نکن چون حالش تا ...

ببین منم مثل شما یکی سر صبح باهام بد حرف بزنه اعصابم تا شب خرابه

سر صبح که بیدارش کردم بیدار نشده بعد ک شده شروع کرده گریه و جیغ که آره دیر شده تو بیدارم نکردی 

هرچی گفتم گفته برو دسشویی با لحن بد 

بده موهاتو شونه کنم نمیخوام

بخدا مادر بودن خیلی سخته الان تو اول مادریهاته بچت این مشکلات نداره مت جه نمیشی

تا همین الانش این منم که عذاب کشیدم و همچنان دارم خودخوری میکنم بابت کاری که کردم

باز هم قبول دارم که اشتباه کردم