اقا من شناسنامه ام گم شده بعد برا کنکور هم لازمه فکر کنم برم المثنی بگیرم چقد طول میکشه؟؟ بیشتر دو ماه؟
بعد برای المثنی چه مدارکی لازمه؟ ۱۷سالمه
اگه میدونین لطفا بگین ممنون میشم..
آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کارت ملی نداری؟ نمیدونم ولی تو اقدام کن، از خودشون بپرس مطمئنا یه راه حلی برای کنکور وجود داره، احتمالا یه چیز موقتی بهت بدن یا شاید شناسنامهت زودتر برسه
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈
کارت ملی نداری؟ نمیدونم ولی تو اقدام کن، از خودشون بپرس مطمئنا یه راه حلی برای کنکور وجود داره، احتم ...
بدبختی اینه که میخواستم برا عکس دار کردن شناسنامه و کد ملی برم برگه شو هم از مدیر مدرسه گرفتم ولی تو این گیری ویری شناسنامه هم غیب شد:/
اطلاع دادی که شناسنامت گم شده که اگه کسی پیدا کرد سواستفاده ای ازش نتونه انجام بده؟این خیلی مهم تر از کنکورته عزیزم
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اطلاع دادی که شناسنامت گم شده که اگه کسی پیدا کرد سواستفاده ای ازش نتونه انجام بده؟این خیلی مهم تر ا ...
نه کجا باید اطلاع بدم؟
بدبختی اینه که میخواستم برا عکس دار کردن شناسنامه و کد ملی برم برگه شو هم از مدیر مدرسه گرفتم ولی تو ...
تازه میخوای عکس دار کنی؟ دو سال پیش باید میکردی
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
جایی که ازت شناسنامه میخواد بگو یه نامه به ثبت احوال شهرتون بنویسه و برو از ثبت احوال یه تاییدیه عکس ...
اها ممنون از راهنماییتون
دیگه عکس دارم میکردم الان که گم شده دوباره باید انجامش بدم😂🙂
پلیس +۱۰باید میرفتید اطلاع میدادید که اون گم شده و باطل کنن،و شناسنامه جدید(المثنی) صادر کنن.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)