2777
2789
عنوان

می خوام مهمونی افطار بدم با هزینه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 48 پست

نون و پنیر و خرما و سبزی و خیار و گوجه و فرنی یا شعله زرد و سوپ جو یا آش برنج

اینها رو بزاری حسابی رنگین میشه سفره ات

برای شام هم عدس پلو یا لوبیا پلو با گوشت چرخکرده درست کن با همون سبزی کنارش بود میتونی ماست یا سالاد هم بزاری

اگه نذر افطاری داری میتونی یه مبلغی بدی بیرون الان خیلی جاها برای سفره اطعام کمک جمع میکنن ،هم راحتتره هم ثوابش رو بردی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هویج پلو رو شما چه جوری درست میکنی؟ برنج رو جدا دم می‌کنی مواد رو جدا بعد موقع سرو روی برنج میریزی

نه عزیزم مواد رو میزارم بین برنج بعد برنج رو دم میدم بعد پخت هم که قاطی میکنم با برنج هم شکل قشنگی دارم هم خیلی خوشمزه تر از اینه که بخوای مواد رو جدا بزاری روی برنج پخته

ما فقط افطاری می‌دهیم شام نمیدیم  چون حداقل نصف مهمونا روزه هستن

من برای یه افطاری سبک برای ۱۵ نفر؛ که حلیم بادمجان و آش قلمکار و سبزی خوردن و خرما و پنیر نان و حلوا باشه با آب‌جوش زعفران و بعدش میوه و زولبیا و بامیه با دوغ  ؛حساب کردم میشه حدود۱.۸۰۰

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚