2777
2789

بچه ها تو خانواده شوهرم سالهای ساله دارن اذیتم میکنن 

بی حرمتی و...

من دووم آوردم 

الان دسیسه و... نمیخوان ما باشیم 

شما بودید چکار میکردید؟

تو این شهر غریبمم 

هیچکس ندارم 

خانواده ای دوستی هیچیی

دعام کنید نتونن پیروز شن جاریم و خواهر شوهرم دست به یکی کردن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

سجده ی شکر میکنم برای شروع قطع رابطه😁 و پشت بندش روزی یکبار دعای علقمه میخونم برای همیشه ( جهت دفع شر مزاحم و دفع شر دشمن : روز اول زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه ( و در صورت تمایل ، بعد بلافاصله دعای معراج ) از روز دوم فقط علقمه ی خالی ( و در صورت تمایل بعد بلافاصله دعای معراج . 

ترجمه ی علقمه و معراج شبیه همن

علقمه و معراج آدمای سمی و آدم بدا رو از شما دور و برعکس آدم خوبا رو به شما نزدیک میکنه

هم علقمه هم‌معراج : هم حصار هستند هم باطل سحر ( اگه هر روز بخ نی نمیزاره دچاز طلسم بشین ) 

چون دست خودشون خورد به چشم خودشون ( با دست خودشون چشم خودشونو کور کردن ) 

برای شوهره هم ( غسل اویس قَرَنی هر از گاهی انجام بده ا اخر استحمام که میخوای بیای بیرون

غسل زیبایی زلیخا ( غسل زیبایی یوسف را شوهر انجام می دهد ) 

ذکر یاوَدود ( به تعداد ابجدِ کبیرِ واژه ی یاودود ( ی : ۱۰ + الف : ۱ + و : ۶ + د : ۴ + و : ۶ + د : ۴ = ۳۱ ) یا ورد روزی ۳۱ مرتبه پشت سر هم بخون و فوت کن به چیز شیدین و زن و شوهر ( + سایر اعضای خانواده از آن بخورند ) 

لینا رو گفتم رو از صبح یکشنبه سروع کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.