من قبلا نگا میکردم میخندیدم بخاطر قضیه خاستگاری فریده اینا
ولی امشب بود سالها دیدم و واقعا دلم شکست برای فریده و دخترایی مثل فریده که مثلا چون دختره معمولی و ساده ای هست خاستگارا میان فرزانه رو میخوان و هیچکدومفریده رو نمیخوان یا همش پدر و عمه اش تو سرش میزنن که یکی منت بزاره تو رو بگیره و کلا یجور تحقیر آمیز باهاش رفتار میشه انگار
خلاصه یجوری نمیدونم منظورمو میگیرید یا نه
💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جالبه این همه فریده رو مسخره میکنن،فریده از هیچکدوم کینه نگرفته
هم پای باباش تو مریضی بوده
واسه عموی معتادش خواستگاری رفته
دلسوز همشون هم بوده
کاش عاقبت همه فریده ها،مثل پایان بزنگاه شیرین باشه
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
این فیلما کلاً الان که نگاه می کنم داستانی که فیلم نامه نویس نوشته رو قبول ندارم.
مثلاً چرا باید یه زن بابت نداشتن خواستگار یا این که مورد قبول مردا نیست مورد تمسخر باشه.
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!