2777
2789
عنوان

امپول Hcg

107 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دکتر به من روز ۱۱ سیکلم این امپولو داد زدم الان روز چهاردهمم میشه ینی سه چهار روزه زدم حالت تهوع دارم مال امپول ؟؟؟ بعدش من روز ۶ سونو واژینال دادم فولیم ۱۳/۵ بود فک کنم خیلی زودتر ازاد شده حتی قبل امپول درسته ؟؟؟

من عاشق نی نی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش کمه واسه آمپول باشه ولی غیر طبیعی نیست پیش میاد  نه ممکنه همون 11 آزاد بشه  شاید دکتر داده که اگه تا اون موقع آزاد نشده بود بشه

تویی که دنبالشمو-گرفتی آرامشمو-نمیشنوی خواهشمو-برس به دادم/کجایی که گیره دلم-همینه تقدیر دلم-نباشی میمیره دلم-برس به دادم ...

نه عزیزم.همون موقع که آمپول زدی موعدش بوده.فولی 13.5 هنوز بالغ نیست.حالت تهوع هم ب خاطر ماهیت هورمونی آمپول اچ سی جی هست.این ماه سعی کن بیبی چک نذاری و اگه مشکوک ب بارداری بودی حتما برو آزمایش بده.چون آمپول مثبت کاذب میده رو ب ب چک.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اینو که 11 زدی احتمالا 12 یا 13 ازاد کردی فکر کنم اندازه فولیکولتم تا 11 به 23 اینا میرسید خوبه دیگه

اخه روز دهم ترشح زیاد داشتم بعد از روز ۱۲ و ۱۳ به بعد ندارم .حالت تهوع مال امپول نه ؟

من عاشق نی نی ام
نه عزیزم.همون موقع که آمپول زدی موعدش بوده.فولی 13.5 هنوز بالغ نیست.حالت تهوع هم ب خاطر ماهیت هورمون ...

اهان  اخه روزی میگن دو تا ۲/۵ اضافه میشه بهش

من عاشق نی نی ام
اخه روز دهم ترشح زیاد داشتم بعد از روز ۱۲ و ۱۳ به بعد ندارم .حالت تهوع مال امپول نه ؟

کاری به علائم نداشته باش...با سونو و آمپول چک کن همیشه خودتو...

تهوع هم بخاطر آمپوله که بعضیا دچارش میشن.

روز ۶ چرا رفتی سونو... همون روز ۱۱ باید بری سونو، سایز فولیکولتو ببینی..معمولا اگه حداقل ۱۸یا ۱۹ با ...

اخه خودت دکتر برام انجام داد از شهرستان رفتم پیشش

من عاشق نی نی ام