2777
2789
حرف شما درسته ولی من با شوهردیوونه که هیچ درکی از زندگی نداره با کلی مشکل بابیماری لوپوس ک دایم پام ...

نمیدونستم متاهلی گلم❤ منم همین مشکل رو با همسرم داشتم عزیزم ، هنوزم دارم چون بی تعهد و متاسفانه رفیق بازه،  و بی مسئولیت( بر خلاف برادرای دیگس که زرنگ و عاقلن ولی چون از اول بابایی بوده همچنان با ۳۵ سال سن همینجوریه،  چی بگیم و چی بگم💔دعا میکنم واست گلم توام دعام کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم متاهلی گلم❤ منم همین مشکل رو با همسرم داشتم عزیزم ، هنوزم دارم چون بی تعهد و متاسفانه رفیق ...

شوهر من کلا نمیخاد خودشو به هیچگونه زحتمی بده هبچگونه مسولیتی گردن نمیگیره حتی حاضر نیی به خودش سختی بده بیاد همراه من یه مبل انتخاب کنم یه ماشین انتخاب کنم باید جلو صدتا مرد برم بنگاه یه زنی تنها با اینکه پولشم خودم میدم الان دبگه زده زیرش خرج خونه هم نمیده

ممنون حالا برم داروخانه ببینم چند ورق بگیرم

چیو برم داروخانه چند ورق بگیرم😳قرص میرتازپین رو اول سرج کن ببین چیه ! من میدونم اینا چین و دارو خانه هم بدون نسخه به هیچ وجه نمیده،     هرکسی هرچی بگه زودی میگی برم بگیرم؟!! اینکارو نکنیا .. فراموش نکن گلم❤خوب بخوابی

چیو برم داروخانه چند ورق بگیرم😳قرص میرتازپین رو اول سرج کن ببین چیه ! من میدونم اینا چین و دارو خان ...

خیلی داغونم سه روز سردرد دارم امروز رفتم دکتر گفت فشار عصبیه کترولاک دکزا زدم فایده نکرد