الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من اونموقع تشخیص نمیدادن میگفتن روماتیسمه بعد دکتر تشخیص داد لوپوسه یعنی روماتیسم از نوع لوپوس الان زیر نظر دکترم ولی اگر روماتیسم داری از سایت دکتر داوود پیج هم داره داروی روماتیسمش بگیر یه شربتی هس قیمتشم ۲۰۰ اینا هس خوب دارویی هس
من اونموقع تشخیص نمیدادن میگفتن روماتیسمه بعد دکتر تشخیص داد لوپوسه یعنی روماتیسم از نوع لوپوس الان ...
دارم دق میکنم من اخه چراااا خدایا
۲۲ سالمه بخدا نمیدونم چیکار کنم تازه عقد شدم بفهمن طلاق میدن😭😭😭😭 دیگ بارداری و اینا محاله
هیچ لذتی از این زندگی نبردم من همش فلاکت همش بدبختی دارم با گریه واست مینویسم😔😔😔
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم ببخشید اومدم اینجا شما آمپول زرافیل زدید؟من ۵ساله کهیر میزنم دکتر گفت آخرین چارت این آمپو ...
نه عوارضی نداشت یبار زدم اثری هم نداشت دکترم تشخیص لوپوس برام داد دیگه پیش دکتر روماتولوژی میرم وآمپول ریتوکسی مب میزنم الان بهترم بهم گفت لوپوس و واسکولیت داری