2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قرصی داد ک خوب بود

سیتالوپرام 

کلومیپرامین 

الانزاپین هم داده بود که پرولاکتینمو برد بالا بعد یه دکتر اشنا داریم گفت خیلی داروی چاق کننده ای هست و دیگه دکتر عوض کرد بهم میرتازاپین داد 

خداروشکر الان خیلی بهترم

سیتالوپرام کلومیپرامین الانزاپین هم داده بود که پرولاکتینمو برد بالا بعد یه دکتر اشنا داریم گفت خیلی ...

چقد وقته میخوری ریزش مو یا مسکلی معده دردی چیز نگرفتی مداوم میخوری

چقد وقته میخوری ریزش مو یا مسکلی معده دردی چیز نگرفتی مداوم میخوری

حدود دو سال هست میخورم 

نه معده درد که هیچوقت نگرفتم به خاطر قرص اعصاب

مشکل مو هم نه 

مشکل مو یا به خاطر کم خونی هست تو خانما یا کمبود ویتامینای دیگه یا مشکل هورمونی 

الان میخورم خیلی اعصابم اروم شده سال 401 انقدر عصبی شده بودم که حد نداشت خوابمم شدید بهم ریخته بود با هیچ قرصی خوابم نمیبرد

نه دکتر داده ولی من هبچی بهم نمیسازه نخوردم آسنترا هم داد سترالبن ولی من چون قبلا اینا خوردم تنگی نف ...

درسته چند روزه اول تنگی نفس و ضربان قلب برای بعضی ها میاره گلم. تا عادت کنه بدن،، ولی در کل نظر پزشک مهمه..اونم متخصص... ب نظر من شما استرس داری گلم ، فکرو خیال ، میتونه به دست و پا و لغزش هم بزنه گاهی، اول اینکه یه متخصص خوب برو دوم اینکه نگو ژنم اینجوری نیست و تلقین نکن🙂 عصبی شدن گاهی ب خوده انسان مربوطه ، چه موقعی کنترلش کنیم، و همینطور ( صبر) بازم خودتو مشغول یکاری دیگه جز درس و دانشگاه و هرچی دیگه بکن. مثلا نقاشی، یا کلاس خط، یا ساز ، باور کن خیلی تاثیر داره ❤همش فکرت رو متمرکز به یچی نکن این خودش باعث تشدید یه فکره دیگه میشه

درسته چند روزه اول تنگی نفس و ضربان قلب برای بعضی ها میاره گلم. تا عادت کنه بدن،، ولی در کل نظر پزشک ...

حرف شما درسته ولی من با شوهردیوونه که هیچ درکی از زندگی نداره با کلی مشکل بابیماری لوپوس ک دایم پام دکتره با مشکلات زندگی که همه چی رو دوش خودمه‌چیطور میتونم آروم باشم

از کجا معلوم پرولاکتبن بالابره علایمش چیه فقط چاقی یا چیز دیگه

ببین معمولا این دارو دارویی هست که پرولاکتین رو میبره بالا

بعد من هیچوقت سابقه پرولاکتین بالا نداشتم 

بعد کرونا به دکتر زنان گفتم برای ازمایشای هورمون بنویسه و دیگه دکتر پرولاکتین هم نوشت که دیدیم بالاست و دیگه دکتر زنان گفت که حتما به دکتر مغز و اعصاب و غدد حتما مراجعه کن و دیگه دکتر غدد گفت به دکتر روانپزشکت بگو دارو رو عوض کنه و خود دکتر روانپزشک هم گفت که نباید پرولاکتینت بالا بره و باید داروتو عوض کنیم و عوض کرد.

فامیلی داریم که کلا هورموناش مشکل داره که پرولاکتینش همیشه بالاست از سینه هاش شیر میاد یکی از نشونه های پرولاکتین بالا اینه که بیخود از سینه ها شیر میاد

ولی برای من هیچ ترشحی نداشت