2777
2789

لطفا هر راهنمایی منطقی میتونید انجام بدید 

من دوس دارم با رضایت پدرم برم خونم...

من چهار ساله عقدم و دیگ واقعا مغزم نمیکشع بیشتر طولانی بشه عقدم خانواده همسرمم میخوان عروسی بگیرن

حالا مشکل اینه ک قبلا ما باهم مشکل داشتیم و خانواده ها اومدن وسط و تو اون مشکلات بابام ب شوهرم توهین کرد

حالا شوهرم یکسال بیشتره خونه بابام نمیاذ

با بقیه اعضای خانواده اوکیه ولی بابام ن 

از طرفی پدرشوهر مادرشوهرم چهار پنج بار زنگ زدن و بابام نذاشته بیان یعنی یکی دوبارم حتی جواب تلفن پدرشوهرم رو ندادن 

حالا من دارم تو این دوران عقد بود اذیت میشم دلم میخواذ عروسی کنم

از طرفی بابام میگه من راضی نیستم

خودم خواهر برادرام عمم مادرم همه باهاش حرف زدیم فایده نداشت

و کلا یکم نسبت ب ما بیخیاله یعنی چیزیه ک بقیه خواهر برادرامم میگن 

بد نیست ولی جوریم باهامون خوب نبوده ک دلبستش باشیم 

همیشه با حرفاش و ی سری کاراش مارو اذیت میکرد

با شوهرمم صحبت کردم کوتاه نمیاذ ک دوباره بیاذ مخصوصا چون پدرم جواب تلفن پدرشوهرم رو نداد

اضافه کنم ک کلا خانواده من سیاست ندارن و همش ابروم میره ن ک خجالت بکشم ازشون خودشون اصن مثل ساده ها حرف میزنن

ولی خانواده شوهرم خیلی با سیاستن

خودمم شاغلم

شوهرمم دوس دارم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرتون دل پدرتونو ب دست بیاره با خوشی برین بهتره عزیزم ...بره محل کارش همسرت...از محبت خار ها گل میشوند

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یعنی پدرت انتظار داره جدا بشی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی انتظار ذارع من چند ماه رفت و آمد نکنم با خانواده شوهرم ایناکلا دیگ شوهرمو قبول نداره

الان شما عقد کردین 

قبول نداشتن پدر شما چه معنی داره 

یعنی انتطار داره بخاطر این موضوع   طلاق بگیرید؟

الان شما عقد کردین قبول نداشتن پدر شما چه معنی داره یعنی انتطار داره بخاطر این موضوع طلاق بگیرید؟

ماهم همینارو گغتبم انگار لج کرده

نمیگه طلاق بگیر

میگه نرو خونشون

ک یعنی عمللا میشه ب حرف شوهرم نکردن و شروع جنگ و دعوا و تهش طلاق