2777
2789

فرض کنید مثلا تینا با ممد دوست بوده

مجیدم با سارا

حالا تینا و مجید باهم رل میزنن و خب رل هم مشخصه چه حدوحدودی داره

نکته اینجاست

واقعا تینا از تهه دلش راضیه که مجید یه وقتا با سارا بره بیرون؟؟؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا تینا هم مثل قبل با ممد بپره😐

خب برن بگردن هرکار کنن غیر بوسو بغل اینا 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مغزم هنگ کرد یکی توضیح بده چیشد

انگار پذیرفته شده هست که دوستیای قبل رل زدنشونو ادامه بدن!

پس جعفر چی میشه این وسط نامردا 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

رواج چند پارتنری

جدی؟؟؟

انگار پذیرفته شده هست که دوستیای قبل رل زدنشونو ادامه بدن!

اسمش میشه چند پارتنری؟؟

منطقی نیست

منم نمیفهممش ولی بین هشتادیا زیاد دیدم مثلا عقد بودن 

دوست پیر مشترک داشتن

هی پسره میومده با دختره شوخی میکرد لپشو میکشید و فلان

با یکی رل میزنه‌با یکی پارتنره و با یکی دیگه فقط دوست که خیلی صمیمی هستند.واقعا این مدل روابط نه آینده داره نه عاقبت خوش.فقط عمر بر باد می‌ره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹