2777
2789
عنوان

تجربه من سلفری و آمینیو سنتز

143 بازدید | 11 پست

سلام منم می‌خوام تجربه سلفری و آمینیو سنتزمو براتون بنویسم چون این شرایط سختو منم پشت سر گذاشتم

من ۱۲ هفته سونو  ان تی دادم که نرمان بود و ان تی ۱.۶ بود غربال گریم هم خوب بود اما من چون ادم وسواسیم سلفری دادم  جواب سلفری که امد های ریسک شده بودم تو تریزومی ۱۳  جواب سلفری ۱۴ هفتت امد کار من شده بود گریه و استرس  خیلی مقاله خوندم که تریزومی ۱۳ درصد خطا بیشتر هست تجربه خیلی از. دوستانو خونده بودم که جواب سلفریشون با خطا بوده  من آمینیو سنتز کردم و تا نتیجه اش بیاد فقط خون جیگر خوردم خدا رو شکر  آمینوسنتز کاملا طبیعی بود و بچه سالم دوستان قطعا غربالگری کمک  می کنه که بچه هاییی مشکل کروموزومی دارند شناسایی بشن و هم خانواده هم بچه درد کمتری بکشن اگه براتون تشخیص امینو دادن صبر کنید تا جوابش بیاد جلوتر به پیشواز مصیبت نرید . خدا  خودتون و تو دلی هاتون حفظ کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من غربالگری اول و سلفری ک ب خواست خودم دادم بدون مشکل بود بنظرت باز لازمه کاری انجام بدم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاش درمان هم داشتنالان فقط تشخیص میدن(بماند که چه قدر خطا داره به قول شما)

اخه قابل درمان نیست مشکل کروموزومی اما خب مجوز سقط داره اما آمینیو سنتز خطاش کمتره نهایتا بیمار پر ریسک آمینیو سنتز میکنه و خب ..

من غربالگری اول و سلفری ک ب خواست خودم دادم بدون مشکل بود بنظرت باز لازمه کاری انجام بدم؟

نه عزیزم  طبق پیگیری های پزشک برو جلو من سلفری برام خطا  ریسک داده بود که رفتم آمینو سنتز 

اخه قابل درمان نیست مشکل کروموزومی اما خب مجوز سقط داره اما آمینیو سنتز خطاش کمتره نهایتا بیمار پر ر ...

خب‌من تهش رو میگم که آمینو سنتز هم بده مادر و بگن سندرومه بازم باید سقط کنه متاسفانه. خیلی راحت مجوز قتل یک انسان و میدن که 

خب‌من تهش رو میگم که آمینو سنتز هم بده مادر و بگن سندرومه بازم باید سقط کنه متاسفانه. خیلی راحت مجوز ...

خب بچه ای که مشکل کروموزومی داره هزار تا مشکل داره مثلا سندروم پاتو اکثرا تو نوزادی میمیرن با یه عالمه درد و رنج برای خانواده و خودشون   یا سندرم داون با مشکلات قلبی … نمی دوتم من فک میکنم  که بهتره  از تولدشون جلوگیری بشه البته که بسیار  سختیه  خدا به همه بچه ها سلامتی بده

نه عزیزم طبق پیگیری های پزشک برو جلو من سلفری برام خطا ریسک داده بود که رفتم آمینو سنتز

🙏🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫