سلام دوستان.به کمکتون احتیاج دارم چون از هر مغزی یه فکری میاد بیرون.چندتا خواهش دارم فقط لطفا لطفا راهنماییم کنید نه توهین.
اول یکم از اخلاقای شوهرم بگم که پیش زمینه دستتون بیاد راحتتر راه حل بدین..
درامد شوهرم زیاد نیس ولی از اول ازدواجمون متوجه شدم قدرت نه گفتن نداره و دلش میسوزه برای دیگران.اگه کسی کمک مالی بخواد از شکم من میزنه ولی میده طرف کارش راه بیوفته.بخدا خسته شدم شما نمیدونید چقدر سخته واقعا.قبلا تاپیک زدم راجع ب پولهایی وه به بابام اینا داده والبته به بقیه که الان دونه دونه میگم..اول از خانواده خودم بگم که هیچوقت نا امید از در خونمون نرفتن.انقدر پول گرفتن که بدهیشون شد ۲۰ تومن حالا یه اختلاف بزرگ داریم سر همین موضوع..من هر روز باید حرف بشنوم از دو طرف...۴سال پیش برادر شوهرم به اسم۳۰ روز ۵ تومن ازش گرفت بخدا هنوز نداده..همون سال به اندازه ۱۲ ماه شوهرم قبول کرده بود قسط ۳۰۰ تومنی برادر شوهر بزرگه و ۳۵۰ تومنی اون یکی برادرشو بده...فکر کنید من نمیدونستم...خداشاهده ۸ماه جنگیدم خسته شدم ول کردم..علت دعوامم این بود زن برادر بزرگه هر روز لباس جدید و پالتو و...بخدا اگه دروغ بگم.و اون یکی داداششم خ نه خریده بودن این اقا قسط ماهانه میداد جاشون...تو رو خدا من چقدر حرص بخورم مجازه..اونوقت من میگفتم یه ساعت بگیر میگفت ندارم صبر کن...خدا شاهده که خرید نمیکردم چون فکر میکردم بدهی داره نگو اقا دیگران رو نو نوار میکنه...چقدر این وسط به دیگران مثل پدرش و پسرخاله پسرعمو داده که بر نگشته نمیگم که سرتون درد نیاد.
حالا ما قصد داریم خونه بخریم و باز یخورده پول تو حسابشه...چند روز پیش فهمیدم به داداش بزرگه بازم پول داده زنگ زدم دادو بیداد که چرا دادی مگه اون ۵ تومنت رو داده.وقتی میبینی کسی توانایی بازپرداخت نداره چرا میدی چرا ضرر به زندگیمون میزنی و ...خلاصه بهم گفت احتیاج داره خوابونده واسه وام ۱۰ روز دیگه میده🤐..الان فهمیدم داره واسه خانم عزیزش کابینت میزنه...کارد بزنی خونم درنمیاد بخدا نمیگم چرا کابینت میزنه و حسودی کنم ولی من همش باید بخاطر اخلاقای گند اینجوری شوهرم عقب بمونم....من سختی بکشم یکی دیگه خونش عوض بشه لباساش شیک باشه...کاش حالم رو بفمید چون خیلی مراعات میکنمش.نه خرید انچنانی نه گردش نه مسافرت...من همش فکر میکنم نداره چون خودش میگه..ولی خسته ام😔😔😔
حالا درخواستم از شما اینه...با این شوهر چکار کنم ؟من چه روشی پیش بگیرم که خرج زندگیم بره بالا که دستش پول نمونه خیرات کنه😔
نمیدونم تونستم بگم چی میخوام یا نه.؟